Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι καινούργιο ετοιμάζει η Μαρία Μπεκατώρου;

Τι καινούργιο ετοιμάζει η Μαρία Μπεκατώρου;

Είναι από τα πιο γλυκά και καλά παιδιά της τηλεόρασης. Δεν είναι τυχαίο, που στους περισσότερους, όταν αναφέρεις το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου, σου μιλάνε για αυτήν, ενώ στο πρόσωπό τους διαγράφεται αυτόματα, ένα χαμόγελο.

Η Μαρία (και το γνωρίζω από προσωπική πείρα) δεν πρόκειται να σου πει κακή κουβέντα για κανέναν. Όχι γιατί φοβάται να πει τη γνώμη της, αλλά γιατί δεν έχει να πει κακό! Ακόμα και για αυτούς που… δεν της έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, η Μπεκατώρου βρίσκει δικαιολογητικά.

Από προσωπική επίσης πείρα, γνωρίζω πολύ καλά ότι της έχουν γίνει αρκετές προτάσεις να… μετακομίσει σε άλλα κανάλια, αλλά αυτή, εκεί, πιστή στο ΤηλεΑστυ και τώρα στο ΑΡΤ. Μόνο που εκτός από εκεί, όπου καθημερινά παρουσιάζει την εκπομπή «Κάθε μέρα, νέα μέρα» και τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στο «Ρυθμό» με το Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη, η Μαρία Μπεκατώρου θα κάνει κι άλλη μία εκπομπή που θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, μέσα από το site Entertv.gr της Ζήνας Κουτσελίνη, θα βγει στο διαδικτυακό αέρα μία καινούργια εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Η εκπομπή αυτή θα έχει τον τίτλο «MaZi» και όπως πολύ σωστά θα καταλάβατε, ο τίτλος προκύπτει από τα ονόματα της Μαρίας (Ma) και της Ζήνας (Zi), καθώς σε αυτή την εκπομπή θα είναι MaZi, αλλά η κάθε μία στο πόστο της: η Μαρία στο πλατό και η Ζήνα στο κοντρόλ και στο ακουστικό της παρουσιάστριας που θα έχει καλεσμένους όσους έχουν κάτι σημαντικό να πουν και θα είναι είτε αυτό που λέμε «επώνυμοι», είτε απλοί καθημερινοί άνθρωποι που όμως, αξίζει να τους γνωρίσουμε.

Το «MaZi» θα είναι ημίωρης διάρκειας και θα βγει στον αέρα του Entertv, το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου και είναι σίγουρο, ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα μας κερδίσει και εκεί.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε