Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι καινούργιο ετοιμάζει η Πόπη Τσαπανίδου

Καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο. Μόνο που η Πόπη Τσαπανίδου δεν θα παραμείνει μόνο στο «Σκάι τώρα» αλλά ετοιμάζει και μία ακόμα καινούργια εκπομπή.

Μάλιστα η ίδια η δημοσιογράφος πριν από λίγη ώρα έγραψε στο twitter της πως «Καλημέρα καλή εβδομάδα και ευχηθείτε μου καλή αρχή! Σήμερα το απόγευμα θα σας πω τι καινουριο ξεκινάω. Ελπίζω να σας αρέσει…:-)»

Τι ετοιμάζει λοιπόν η δημοσιογράφος;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από το Νοέμβριο η Τσαπανίδου εκτός από την καθημερινή πρωινή της εκπομπή θα αναλάβει και ένα εβδομαδιαίο talk show που θα έχει τον τίτλο «48 λεπτά». Σε αυτό θα είναι καλεσμένοι όχι μόνο πρόσωπα από την πολιτική σκηνή αλλά από όλους τους χώρους και που για 48 λεπτά θα… ανακρίνονται από τη δημοσιογράφο. Άλλωστε η Τσαπανίδου έχει την εμπειρία και τις ικανότητες να προσφέρει ένα ενδιαφέρον talk show και θεωρούμε ότι τα «48 λεπτά» θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή.

Όπως αναφέραμε η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στις 11 το βράδυ και ως πιο πιθανή ημέρα μετάδοσής της είναι η Πέμπτη. Αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες αφού η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Νοέμβριο. Αναμένουμε…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε