Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι καινούργιο ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ;

Τι καινούργιο ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ;

Μπορεί να διανύουμε δύσκολη οικονομικά περίοδο και στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά μέσα από την κρίση αναζητούνται λύσεις και καινούργιες ιδέες. Οι πιο τολμηροί μάλιστα ρισκάρουν να πάνε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Στο πλαίσιο λοιπόν του… ρίσκο, φαίνεται ότι κινούνται στο ΣΚΑΪ αποφασισμένοι να… χτυπήσουν στη μεσημεριανή ζώνη. Έτσι, στο κανάλι του Φαλήρου, σκοπεύουν άμεσα να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια live ενημερωτική εκπομπή, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Η εκπομπή αυτή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 13:00 έως τις 15:00, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Σκάι τώρα» που παρουσιάζει η Πόπη Τσαπανίδου και θα παραδώσει σκυτάλη στην εκπομπή «Σκάι Life» με την Εύα Αντωνοπούλου.

Το ποιος θα παρουσιάσει την εκπομπή αυτή, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι πρόσωπο που ανήκει στο δυναμικό του Ομίλου. Σκοπός των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι να υπάρχει καθημερινά συνεχής ροή live ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μοναδική διακοπή της συγκεκριμένης θεματολογίας από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα όπου προβάλλονται οι εκπομπές μαγειρικής.

Η καινούργια μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή όμως, θα πάει κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι τα δελτία ειδήσεων σε ΑΝΤ1 και MEGA, αλλά ακόμα και στη ΝΕΤ που προσπαθεί να «χτίσει» την ίδια καθημερινή συνεχή ενημέρωση με live πρόγραμμα.

Στόχο των στελεχών του ΣΚΑΪ πάντως είναι η εκπομπή αυτή να βγει στον αέρα μέσα στο Δεκέμβριο και είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσει τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια προκαλώντας αρκετές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Πάντως, όπως έχει αποδειχτεί, το… ρίσκο στο Φάληρο, τους έχει βγει σε καλό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε