Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι καινούργιο σχεδιάζουν στην ΕΡΤ;

Τι καινούργιο σχεδιάζουν στην ΕΡΤ;

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται αυτή την περίοδο στην ΕΡΤ, σχεδιάζοντας καινούργια πράγματα και εκπομπές.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, σκοπός της καινούργιας διοίκησης της ΕΡΤ είναι να έχει… φουλ πρόγραμμα με live εκπομπές, ανταποκρινόμενη και στις απαιτήσεις των τηλεθεατών. Σκοπός τους δε είναι, οι live εκπομπές να μην είναι μόνο τις πέντε ημέρες, αλλά όλες τις μέρες της βδομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, «χτίζεται» μία καινούργια ζώνη για τα σαββατοκύριακα που θα είναι ενημερωτική αλλά και ψυχαγωγική. Η ζώνη αυτή θα είναι από τις 7 έως τις 12 το πρωί και θα αποτελείται από δύο εκπομπές, μία αμιγώς ενημερωτική που θα είναι από τις 7 έως τις 10 και μία που θα περιλαμβάνει και θέματα ψυχαγωγίας και θα μεταδίδεται από τις 10 έως τις 12. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη εκπομπή είναι και αυτό της Ανθής Σαλαγκούδη, αφού σκοπός των υπευθύνων της ΕΡΤ ήταν αρχικά να τη χρησιμοποιήσουν σε μία τέτοιας θεματολογίας εκπομπή, αλλά στο… δρόμο τη δοκίμασαν και στο «Συμβαίνει τώρα».

Για την ίδια ψυχαγωγική εκπομπή πάντως του σαββατοκύριακου, είχε ακουστεί και το όνομα της Μπήλιως Τσουκαλά, αλλά μάλλον η παρουσιάστρια θα αναλάβει τελικά άλλη εκπομπή. Οι αποφάσεις για τα πρόσωπα θα ληφθούν τις επόμενες μέρες, καθώς ο χρόνος πιέζει και τα στελέχη της ΕΡΤ θέλουν οι εκπομπές τους να βγουν στον αέρα από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου. Σίγουρα λοιπόν από εκείνη τη βδομάδα θα ξεκινήσουν τις εκπομπές τους οι Έλλη Στάη, Γιάννης Πολίτης, Πηνελόπη Γαβρά, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το «Συμβαίνει τώρα». Σκοπός τους είναι η πρωινή ενημερωτική εκπομπή να βγει –επιτέλους!- στον αέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η παρουσιάστρια που θα είναι μαζί με το Βασίλη Μπεσκένη. Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και… πονοκεφαλιάζει τα στελέχη της ΕΡΤ είναι το δυναμικό που χρειάζεται για τις εκπομπές που θέλουν να βγάλουν, αφού το υπάρχον προσωπικό της κρατικής τηλεόρασης δεν επαρκεί για την παραγωγή τους.

Οι τελικές αποφάσεις, όπως αναφέραμε, θα ληφθούν τις επόμενες μέρες και για αυτό το λόγο στην ΕΡΤ τρέχουν για να καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα τα καινούργια προγράμματα που θα… δικαιολογούν το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν οι φορολογούμενοι για την κρατική τηλεόραση, παρακολουθώντας live εκπομπές και όχι… επαναλήψεις! Ας ελπίσουμε όμως, ότι το ύφος και η θεματολογία τους θα δικαιώνει την παρουσία τους και δεν θα είναι απλά… για να βγουν on air!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε