Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι λέει ο ALPHA για τη «μετακόμιση» της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Τι λέει ο ALPHA για τη «μετακόμιση» της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές και για την επόμενη σεζόν. Έτσι είναι σίγουρο ότι και του χρόνου η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Πάμε πακέτο» στον ALPHA.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι η διοίκηση του σταθμού της Κάντζας αποφάσισε να «μετακομίσει» την εκπομπή και να την προβάλλει κάθε Σάββατο. Η αλήθεια είναι ότι η φήμη αυτή με… παραξένεψε γιατί η εκπομπή όχι μόνο κατάφερε να σταθεί απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό, βλέπε «Survivor» και «X Factor», αλλά συνέχισε να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα να ολοκληρώσει και αυτή τη σεζόν τερματίζοντας πρώτη στην κούρσα της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο. Γιατί λοιπόν η σημερινή διοίκηση του σταθμού που κάνει πολύ προσεχτικά βήματα να την «μετακομίσουν» και να την πάνε άλλη μέρα κι άλλη ώρα, «χαλώντας» τη συνήθεια, το ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Πέμπτη βράδυ;

Την απάντηση μου την έδωσε ανώτατο στέλεχος του ALPHA λέγοντάς μου «δεν υπάρχει κανένα σχέδιο αλλαγής στην προβολή της εκπομπής και θα συνεχίζει να μεταδίδεται κανονικά κάθε Πέμπτη βράδυ», τονίζοντάς μου μάλιστα πως «ποτέ δεν τέθηκε θέμα “μετακόμισής της”»!

Έτσι λοιπόν παρά τα όσα λέγονται και γράφονται η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα μείνει… πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές συνεχίζοντας και την επόμενη σεζόν, τη 13η κατά σειρά, να παρουσιάζει κάθε Πέμπτη την εκπομπή της…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε