Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης;

Τι… μαγειρεύει ο Άκης Πετρετζίκης;

Την προηγούμενη σεζόν ο Άκης Πετρετζίκης συνεργάστηκε και πάλι με το MEGA μέσα από δύο εκπομπές, τις «Κάν’ το όπως ο Άκης» και «Ιστορίες από τη λίστα».

Βέβαια η δεύτερη δεν γνώρισε την επιτυχία που αναμενόταν και λόγω και του υψηλού κόστους της από τα πολλά εξωτερικά γυρίσματα ολοκληρώθηκε με την προβολή του πρώτου κύκλου της. Αντίθετα η καθημερινή εκπομπή του, η «Κάν’ το όπως ο Άκης», όχι μόνο κέρδισε τους τηλεθεατές και σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις αλλά πήρε το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο αυτή την περίοδο ο γνωστός σεφ με τα στελέχη του MEGA έκαναν αρκετές συσκέψεις για να την… μαγειρέψουν με διαφορετικό τρόπο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου θέλουν η εκπομπή την καινούργια σεζόν να έχει δύο ενότητες: στην πρώτη ο Άκης να δίνει μαγειρικές οδηγίες και συνταγές που θα τις εκτελεί εκείνος για να κάνουν το ίδιο και οι τηλεθεατές από το σπίτι τους, αλλά στη δεύτερη ενότητα θέλει να έχει κάποιον καλεσμένο που να δείχνει τη δική του συνταγή. Οι καλεσμένοι θα είναι ακόμα και συνάδελφοί του, δηλαδή κάποιοι άλλοι σεφ που θα δείχνουν στον Άκη τις δικές τους συνταγές. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και κάποιους τηλεθεατές να περνούν από την κουζίνα του Άκη για να δείχνουν σε αυτόν τη δική τους συνταγή.

Με τον τρόπο αυτό ο Άκης και τα στελέχη του MEGA θα δώσουν την ευκαιρία σε άλλους σεφ αλλά και σε απλούς τηλεθεατές να δείξουν τις σπεσιαλιτέ τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες στο κανάλι της Μεσογείων σκέφτονται να κάνουν κι ένα τρέιλερ με το οποίο θα καλούν όποιον θέλει να δηλώσει συμμετοχή για να πάει στην εκπομπή και να κάνει τον  Άκη να μαγειρέψει όπως αυτοί…! Η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται καθημερινά το μεσημέρι και στο MEGA ελπίζουν ότι θα συνεχίσει να… ψήνει τους τηλεθεατές για να συγκεντρώνονται στη συχνότητά τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε