Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι περιλαμβάνει το εορταστικό… μενού του Γιώργου και της Φαίης;

Τι περιλαμβάνει το εορταστικό… μενού του Γιώργου και της Φαίης;

Μπορεί να είναι η μοναδική live «πρωινή ψυχαγωγική παρέα», αλλά η επιτυχία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά δεν οφείλεται στο ότι παίζουν χωρίς ομοιοθεματικό ανταγωνισμό.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν που το «Πρωινό mou» σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Προσπαθώντας να αποφύγουν τη ρήση «ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας», Γιώργος και Φαίη δεν επαναπαύονται, αλλά προσπαθούν να κρατούν τους τηλεθεατές στο «Πρωινό mou». Μία ακόμα απόδειξη είναι το εορταστικό μενού των εκπομπών τους, που περιλαμβάνει πολλούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Τι θα δούμε λοιπόν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, τις επόμενες μέρες;

Τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, στο στούντιο του «Πρωινό mou» καλεσμένος θα είναι ένας star του ΑΝΤ1, ένας διαγωνιζόμενος δηλαδή στο «Dancing with the stars». Ο Ηλίας Βρεττός θα βρεθεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής και θα χορέψει ένα ταγκό με την Ευαγγελία Αραβανή, που θα βρεθεί ξανά στην πρωινή παρέα του MEGA. Καλεσμένη την ίδια μέρα θα είναι και η Κλέλια Ρένεση που εκτός των άλλων, θα συμμετέχει και σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι γνώσεων με πολύ γέλιο!

Την επόμενη μέρα, την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος και η Φαίη θα υποδεχτούν την «απόλυτη ελληνίδα σταρ». Η Άννα Βίσση, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, όχι μόνο θα μιλήσει για όλα, αλλά θα τραγουδήσει ζωντανά με την ορχήστρα της αλλά και συντροφιά με την παιδική χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ανήμερα τα Χριστούγεννα, το γλέντι ξεκινά από πολύ νωρίς το πρωί!

Το κέφι όμως, θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, όπου καλεσμένος είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. Για ακόμα μία φορά θα κάνει τα πάντα… άνω κάτω με τις μιμήσεις του και με τις μεταμφιέσεις του, που σε συνδυασμό με το καραόκε που θα κάνει με τους συντελεστές της εκπομπής θα προσφέρει στους τηλεθεατές του «Πρωινό mou», ένα ευχάριστο ξεκίνημα της μέρας!

Το εορταστικό μενού όμως, συνεχίζεται όπως είναι λογικό και την επόμενη βδομάδα. Στην τελευταία λοιπόν εκπομπή του χρόνου, τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, θα δούμε τις καλύτερες στιγμές του «Πρωινό mou» από τη φετινή χρονιά.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς όμως, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, ποδαρικό στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή κάνει ο Νίνο που θα τραγουδήσει, αλλά και θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά το γάμο του, για τη σύζυγό του και το παιδί που περιμένουν. Για το παιδί που περιμένει, αλλά και πολλά άλλα, θα μιλήσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα είναι επίσης, καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Όπως βλέπετε λοιπόν, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ετοίμασαν ένα ωραιότατο τηλε-μενού με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να ξεκινούν ευχάριστα τις εορταστικές μέρες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε