Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι… ψήφισαν οι έλληνες για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης;

Τι… ψήφισαν οι έλληνες για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης;

Αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της κάλπης θα έρθουν οι Γιάννης Βρούτσης, Ανδρέας Λοβέρδος, Δημήτρης Παπαδημούλης, Χρήστος Ζώης και Θανάσης Διαμαντόπουλος.

Ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο Καθηγητής Πολιτικών Θεσμών και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, θα κληθούν να απαντήσουν αύριο το βράδυ στις 11, σε όσα έχουν καταγράψει οι κάλπες της «Alpha δημοσκόπησης» που θα παρουσιάσει η Κάτια Μακρή.

Ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Marc, θα αναλύσει τα αποτελέσματα της έρευνας του ALPHA και της MARC και στην οποία συμμετείχαν πολίτες ψηφίζοντας για τα νέα μέτρα και τις περικοπές, αλλά και τις αλλαγές στο εργασιακό και το ασφαλιστικό. Οι πολίτες απαντούν επίσης στο αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους και τα δάνεια που έχουν πάρει, λένε τι πιστεύουν για τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, τα ποσοστά – ρεκόρ της ανεργίας, ενώ αξιολογούν την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Ιδιαίτερη σημασία έχει και το ότι εκφράζουν τις απόψεις τους για τους πολιτικούς αρχηγούς και… ψηφίζουν στη δημοσκόπηση για το τι θα ψήφιζαν αν είχαμε εκλογές σήμερα!

Αύριο στις 11 το βράδυ λοιπόν, οι πολιτικοί καλεσμένοι της εκπομπής, έρχονται αντιμέτωποι με την «κάλπη» της «Alpha δημοσκόπησης» και θα πρέπει να κρίνουν τα αποτελέσματά της!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε