Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι… σχεδιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα;

Πρόκειται για ένα ταλαντούχο πλάσμα που έχει διαγράψει πετυχημένη πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα που όπως φαίνεται, ξεκινά μία καινούργια καριέρα που δεν έχει σχέση όμως, ούτε με την υποκριτική αλλά ούτε και με την παρουσίαση.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν αποφάσισε να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Το ιδιαίτερο στιλ που διαθέτει, έχει προκαλέσει μέχρι τώρα πολλές γυναίκες να την ρωτούν από πού αγόρασε τα ρούχα που φορούσε και τα οποία πολλές φορές ήταν δημιουργία της. Έτσι, η Ματθίλδη αποφάσισε να… εκμεταλλευτεί και αυτό το ταλέντο της και κάθισε, σχεδίασε και δημιούργησε τα δικά της ρούχα.

Μάλιστα, την Πέμπτη στις 9 το βράδυ, θα κάνει και την πρώτη επίδειξή τους στο club DYBBUK (Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι) και το επίσημο ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας. Τα ρούχα που έχει σχεδιάσει είναι για όλες τις ώρες, που μπορεί μία γυναίκα να τα φορά από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις της, αλλά και με χρώματα ώστε να ομορφαίνουν την εμφάνισή τους ακόμα περισσότερο.

Μπορεί λοιπόν φέτος η Ματθίλδη Μαγγίρα να απουσιάζει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ένα ακόμα ταλέντο της. Και όπως λέγεται και με αυτήν την καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητά της θα έχει πετυχημένη πορεία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε