Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι συμβαίνει με τους τηλεαστέρες της ενημέρωσης στο MEGA;

Τι συμβαίνει με τους τηλεαστέρες της ενημέρωσης στο MEGA;

Θα είναι οι τελευταίες εκλογές των Τρέμη – Καψή – Τσίμα στο Μεγάλο Κανάλι;

Για μετά τις εκλογές μετατέθηκε η λήξη του…τελεσίγραφου – σύμβασης στο ΜΕΓΚΑ, εξαιτίας του οποίου αρκετοί τηλεαστέρες ίσως αποχωρήσουν από το κανάλι… Η περίπτωση της Μαρίας Καρχιλάκη είναι χαρακτηριστική. Όπως η ίδια είπε αποκλειστικά στο ZAPPIT, αποφάσισε να μην παραιτηθεί, αλλά να περιμένει ουσιαστικά την απόλυσή της.

Το πρόβλημα

Αιτία, είναι οι νέες συμβάσεις εργασίας που ο τηλεοπτικός σταθμός δίνει στους εργαζόμενους να υπογράψουν. Την απόφασή της, την έχει ήδη γνωστοποιήσει στο MEGA.

“Δε θα υπογράψω τη σύμβαση που μου έχει τεθεί συνεπώς θα απολυθώ. Το κανάλι έχει πει στους υπαλλήλους μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα να υπογράψουν αυτές τις νέες συμβάσεις. Φαντάζομαι λοιπόν ότι την Τρίτη θα με καλέσουν για την καταγγελία της συμβάσεως. Άρα απόλυση. Όχι παραίτηση…” δήλωσε η Μαρία Καρχιλάκη στο zappIT

Ωστόσο, κάτι τέτοιο τελικά, δεν πρόκειται να γίνει, μιας και η καταληκτική ημερομηνία από το κανάλι για να υπογράψουν οι δημοσιογράφοι το “συμφωνητικό” μετατέθηκε για μετά τις εκλογές.

Διαβάστε ποιες είναι οι αντιδράσεις των παρουσιαστών και δημοσιογράφων των ειδήσεων του MEGA και τι περιμένουν στον ALPHA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε