Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι θα δείτε απόψε στις σειρές του MEGA

Αρκετό γέλιο υπόσχονται και σήμερα οι κωμικέςσειρές του MEGA «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη» αλλά και πολύ μυστήριο μέσα από τα «Κλεμμένα όνειρα».

Στις 7 το απόγευμα λοιπόν στην καθημερινή σειρά η Άννα συναντά την Άντα στο νοσοκομείο και καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης της κρύβει πολλά. Ζητά εξηγήσεις, αυτός όμως είναι αποφασισμένος να κρύψει τα χαρτιά του. Η Μαντώ και ο Γιάννης έχουν το πρώτο τους ραντεβού και το πρώτο τους φιλί. Ο Σταύρος κάνει την εργασία αλλά η παγίδα του Άρη πετυχαίνει: η εργασία του σβήνεται. Η Βίκυ κι ο Μανώλης έχουν μία συζήτηση εκ βαθέων: ο Μανώλης καταλαβαίνει ότι η Βίκυ έχει βαριές συναισθηματικές αποσκευές, είναι όμως αποφασισμένος να μείνει στο πλάι της.

Η Άρτεμη πιέζει την Άννα για να της παρουσιάσει τα πεπραγμένα του κολεγίου. Στην τάξη, ο Σταύρος πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της εργασίας του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Φαίη ανησυχεί γι’ αυτό αλλά αργότερα θα πέσει και η ίδια θύμα του σχεδίου της Χρύσας.

 
Στις 9 το βράδυ θα… μπείτε «Πίσω στο σπίτι» όπου η Άντζελα φτιάχνει ξανά το μαγαζί που είχε καταστραφεί από την ανατίναξη. Η Κατερίνα είναι αυτή τη φορά αποφασισμένη να μην αφήσει τον Ηλία να προσπαθήσει ξανά να κάνει ριφιφί. Ο Λιάκος φωτογραφίζει το Δημήτρη  και την Άντζελα σε τρυφερή στάση. Η φωτογραφία αυτή καταλήγει κατά λάθος στο καινούριο site του μαγαζιού που στήνει στο διαδίκτυο η Λουκία. Η αγωνία της Κατερίνας και του Ηλία είναι να μη δει τη φωτογραφία η Άννα ή ο Κωστής. Ο Ηλίας παρασέρνει τον Περικλή να υπογράψει επί τέλους το διαζύγιό του με την Αλεξάνδρα, παρασέρνει τελικά και την Κατερίνα να τον βοηθήσει στο άνοιγμα καινούριας τρύπας στο υπόγειο.

 
Το γέλιο όμως, συνεχίζει και την επόμενη ώρα, στις 10 το βράδυ, όπου θα προβληθεί η σειρά «Με λένε Βαγγέλη». Πριν από τέσσερα χρόνια ο πατέρας του Βαγγέλη αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος προκειμένου να εμποδίσει τα αεροπλάνα να περνάνε πάνω από την κοινότητά τους. Εξαιτίας όμως της συμπεριφοράς του Βαγγέλη που συνήθιζε να παραβιάζει το νόμο κάθε τρεις κι λίγο, ο μπαμπάς του έχασε τις εκλογές ντροπιασμένος. Από τότε δεν ξαναμίλησε του Βαγγέλη ο οποίος, βλέπει τις νέες εκλογές σαν μια ευκαιρία να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον μπαμπά του αλλά και να επανορθώσει για το κακό που είχε κάνει. Προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να ξαναβάλει υποψηφιότητα αλλά δεν το δέχεται με τίποτα. Έτσι ο Βαγγέλης πρέπει να καταφύγει σε πιο ακραίες μεθόδους.

 

Η συνέχεια των σειρών επί της οθόνης του MEGA και καλή σας διασκέδαση!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε