Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι θα δείτε σε «Κλεμμένα όνειρα», «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Τι θα δείτε σε «Κλεμμένα όνειρα», «Βασιλιάδες» και «Κλινική περίπτωση»

Και οι τρεις τους φαίνεται ότι έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές καθώς σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο λόγος για τις καθημερινές σειρές του MEGA «Κλεμμένα όνειρα» και «Βασιλιάδες» αλλά και την εβδομαδιαία σειρά «Κλινική περίπτωση» με το Γιάννη Μπέζο.
Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα στις εν λόγω σειρές;

Κατ’ αρχάς, στο 42ο επεισόδιο των «Κλεμμένων ονείρων» που προβάλλεται στις 19:00, ο Ρώσος προσπαθεί να παρέμβει και να βοηθήσει τη Μαρία σε σχέση με το Σταύρο με δυσάρεστα όμως αποτελέσματα. Η καταπιεστική Εύα υποψιάζεται το ενδιαφέρον της κόρης της για το Σταύρο και δε χαίρεται καθόλου. Προσπαθεί να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες από την κόρη της, ξεπερνώντας μερικές φορές τα όρια. Ο Μανώλης φέρεται ερωτικά και τρυφερά στη Βίκυ, ελπίζοντας σε μία σχέση μαζί της. Αυτή όμως δείχνει πως δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το παρελθόν.
Η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τη Μαρία να διεκδικήσει το Σταύρο από τη Φαίη, την ίδια στιγμή που οι δυο τους ζουν ένα υπέροχο ερωτικό βράδυ. Επιστρέφοντας απ’ το σπίτι της Μαρίας, η Χρύσα χτυπά με το αυτοκίνητό της το μηχανάκι του Ρώσου και τον βλέπει αναίσθητο στο δρόμο.

Το σημερινό τηλεμενού συνεχίζεται με τους «Βασιλιάδες» που καθημερινά στις 9 το βράδυ καθηλώνουν πολλούς τηλεθεατές σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν η Γιούλη βάζει ψύλλους στα αυτιά του Μάρκου ότι η Νάντια ήταν βαλτή από τον Αιμίλιο. Η Τιτίκα μαθαίνει ότι ο Μάρκος προτίθεται να της κόψει την εκπομπή και πάει να του ζητήσει τα ρέστα. Η Μαρίνα θα πιάσει το Μηνά μαζί με μια άλλη κοπέλα ενώ η Νεφέλη θα αρχίσει να υποψιάζεται τον Αλέξη και τη Σόφη.
Ο Θέμης με τον Σωτήρη παίρνουν τη πρωτοβουλία να βοηθήσουν το Μάρκο να απαλλαγεί από τον Αιμίλιο και αποφασίζουν να τον φωτογραφίσουν σε τρυφερό τετ α τετ με τη Λίζα..

Συνέχεια έχει η σειρά «Κλινική περίπτωση» με το Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Στις 21:50 λοιπόν απόψε ο Μάρκος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι η Αντριάνα θα παντρευτεί το Δημήτρη. Κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά όταν αναγκάζεται να σώσει τη ζωή του αντίζηλού του και, από πάνω, να γίνει και κουμπάρος! Ο Μάρκος καταλαβαίνει ότι αν χρειάζεται να κάνει μια κίνηση για να κερδίσει την Αντριάνα, θα πρέπει να την κάνει τώρα! Μια αντίστοιχη κίνηση, όμως, κάνει και ο Λάμπρος. Εξομολογείται έναν έρωτα που για πολύ καιρό κρατούσε κρυφό.
Ο Ζαφείρης αντιδρά με ενθουσιασμό στο νέο ότι θα γίνει πατέρας. Από τη χαρά του οργανώνει ένα μπάτσελορ πάρτι στο βουνό. Η κατάληξή του, όμως, δεν είναι καθόλου καλή. Δυστυχώς, το ίδιο θα συμβεί και με τη σχέση του. Ύστερα από το συμβάν με τη Μαργαρίτα και τον Τζίμη, η παρέα των νεαρών γίνεται μαλλιά – κουβάρια! Η Φλώρα τα ξαναβρίσκει με το Μάριο. Εκείνος, όμως, κουβαλάει το μεγάλο του μυστικό. Και, στη Ληδία, τα μυστικά δεν μακροημερεύουν.

Καλά να περάσετε λοιπόν όσοι επιλέξετε να περάσετε το βράδυ σας με κάποια από τις ελληνικές σειρές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε