Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι θα δείτε στα «Μυστικά της Εδέμ» και στη «Ζωή της άλλης»

Το 42,8 του γενικού συνόλου τηλεθέασης και το 34 του δυναμικού κοινού κέρδισε το χθεσινό 591ο επεισόδιο των «Μυστικών της Εδέμ».

Τι πρόκειται να γίνει όμως, στο αποψινό επεισόδιο;

«Η Νταίζη μαθαίνει πως η Αντιγόνη όχι μόνο ήξερε για την κληρονομιά, αλλά την καταχράστηκε μαζί με το Ρούσσο και δεν σκόπευε να της την αναφέρει ποτέ. Γίνεται έξαλλη και της δηλώνει ότι, από εδώ και πέρα, θα της κάνει τη ζωή κόλαση. Η Δάφνη εξηγεί στο Λευτέρη πως η Εύα έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά, τώρα, προτεραιότητά της είναι να φανεί σωστή μητέρα. Οπότε, αν την αγαπάει πρέπει να την κατανοήσει και να βρει τρόπο να την πλησιάσει.
Η Νταίζη απειλεί το Ρούσσο ότι θα βγάλει την υπόθεση στη δημοσιότητα. Γι’ αυτό, καλά θα κάνει να της επιστρέψει άμεσα την κληρονομιά της. Η Αντιγόνη υποστηρίζει ότι τα λεφτά της κληρονομιάς, που άφησε ο Λύτρας για τη Νταίζη, ήταν δικά της. Όμως, ο Στέφανος δεν την πιστεύει πια. Στο μεταξύ, ο άγνωστος άντρας δημοσιοποιεί την υπόθεση στέλνοντας το συμφωνητικό στις εφημερίδες.»

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGΑ απόψε στις 7 το απόγευμα…

Υψηλή τηλεθέαση όμως, κέρδισε και η άλλη καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» που βρέθηκε μάλιστα στην κορυφή της τηλεθέασης του TOP -10 της χθεσινής μέρας. Συγκεκριμένα η σειρά έκανε μέσο όρο 34,9 στο γενικό σύνολο και 39,3 στο δυναμικό κοινό και υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν 1.796.414 τηλεθεατές. Δεύτερη θέση στην κατάταξη του ΤΟΡ -10 κέρδισε το δεύτερο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΣΦΠ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, σημείωνοντας μέσο όρο 33,4 στο γενικό σύνολο και 35 στο δυναμικό κοινό ενώ υπολογίζεται ότι το παρακολούθησαν 1.670.105 τηλεθεατές.

Στο αποψινό επεισόδιο της «Ζωής της άλλης» θα δείτε

«Ενώ η Ξένια βράζει από θυμό και ζητάει εκδίκηση, μαθαίνει για την εισαγωγή της Βάσως στο νοσοκομείο και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να εξυπηρετήσει τα σχέδια της. Η Ελπίδα αποφασίζει να βγάλει από το μυαλό της τον Αλέξη και αφοσιώνεται στη σχέση της με το Χάρη.
Στο μεταξύ, ο Γιάννης και η Θάλεια βλέπουν για άλλη μια φορά τις δυσκολίες της συγκατοίκησης…»

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGΑ απόψε στις 9 το βράδυ…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε