Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τι θα δείτε στις σειρές «Κλεμμένα όνειρα» και «Είναι στιγμές»

Αν είστε από τους φανατικούς τηλεθεατές των απογευματινών σειρών του MEGA και του ΑΝΤ1, διαβάστε παρακάτω τι θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στις δύο αντίπάλες καθημερινές σειρές.

Στα «Κλεμμένα όνειρα» ο Ρώσος κι ο Σάκης ζητούν από το Σταύρο να βγουν κι εκείνος δέχεται, χωρίς να έχει ακόμα δει το μήνυμα της Φαίης, που τον καλεί στην προβολή του βίντεο-κλιπ της Φρύνης. Η Εύα ανακρίνει εξαντλητικά το Σταύρο στο τραπέζι, όταν ο Άρης καταφθάνει με ένα δώρο για τη Φαίη. Ο Δημήτρης δέχεται απειλητικό μήνυμα από την Άρτεμη, που λέει ότι η διορία του τελειώνει. Ο Άρης δωρίζει στη Φαίη ένα κόσμημα και η Εύα, εντυπωσιασμένη, αρχίζει να τον εκθειάζει, ρίχνοντας παράλληλα σπόντες στον ενοχλημένο Σταύρο. 
 
Ο Ρώσος και η Μάρω έρχονται πολύ κοντά. Ο Δημήτρης προσπαθεί να επηρεάσει την Αλεξάνδρα εναντίον της Άρτεμης. Λίγο αργότερα, θα βρεθεί στο ταξί της Βίκυς και θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν, πράγμα που θα την αναστατώσει.
 
Στη σειρά «Είναι στιγμές» η Μαργαρίτα ξεκαθαρίζει στο Θωμά πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει, ενώ η ξαφνική φυγή της έχει προκαλέσει ένταση σε όλη την οικογένεια Κροντηρά. Ο Πέτρος αποφασίζει να τη βρει και ζητάει από τον Δημοσθένη ν’ αναλάβει την κλινική. Η Λήδα προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό της, Κωνσταντίνο. Η Βέρα κι ο Ανδρέας δείχνουν καλά, όμως κάποιες  «αθώες» ερωτήσεις της Βέρας, τον ανησυχούν και πάλι.
 
Ο Μάριος υποδέχεται με μεγάλη χαρά τη Ναταλία στα γραφεία της εταιρίας του, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί ν’ αποτρέψει τη Ζωή από το εκδικητικό της σχέδιο. Οι υποψίες της Βέρας για τον Ανδρέα, γίνονται… εφιάλτης!
 
Καλά να περάσετε λοιπόν ό,τι αποφασίσετε να παρακολουθήσετε στο απογευματινό τηλεμενού!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε