Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι θα γίνει σήμερα 14 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

Τι θα γίνει σήμερα 14 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές
“Μυστικά της Εδέμ”, “Κάρμα” και “Η ζωή της άλλης” στην μικρή σας οθόνη…
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ 
Ο αστυνόμος συλλαμβάνει την Νταίζη και την προειδοποιεί να μην μπλέκει με υποθέσεις που την ξεπερνάνε, γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Παράλληλα, ειδοποιεί τον Λουκά για τις υποψίες του ό,τι η Νταίζη συμμετείχε στις απόπειρες εναντίον της Εύας. Η Νόρα και ο Λουκάς ενημερώνουν την παρέα για την εξέλιξη και όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την Νταίζη και με ποια κίνητρα. Ο Μάνος συνεχίζει να πολιορκεί την Εύα, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Δάφνη νιώθει άσχημα που παραμένει άνεργη και ανησυχεί μήπως χρειαστεί να μετακομίσει από την Εδέμ, νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε. Η αγωγή της έξωσης εκδικάζεται και ο Λουκάς νιώθει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Οι έρευνες της Νόρας και του Λουκά για τη διαθήκη καρποφορούν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00
 
ΚΑΡΜΑ
Ο Στέφανος δηλώνει ότι δεν αγαπάει ούτε την Σμαράγδα ούτε τον Ηρακλή και ότι θέλει να μείνει με την Αθηνά. Η Σμαράγδα απελπίζεται αλλά ο Ηρακλής καταλαβαίνει ότι τον μικρό τον έχει καθοδηγήσει η Αθηνά. Στο μεταξύ, ο μικρός Στέφανος είναι πολύ στεναχωρημένος που είπε ψέματα και στεναχώρησε την Σμαράγδα και τον Ηρακλή. Παραδέχεται στον Άγγελο ότι τον φόβισε η Αθηνά και γι’ αυτό τα είπε όλα αυτά. Η Ναταλία προσπαθεί να μιλήσει στον Ηρακλή, αλλά εκείνος της επαναλαμβάνει και πάλι ότι όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. Η Μίρκα επισκέπτεται τον Φίλιππο σπίτι του και του προτείνει να συνεργαστούν εναντίον του Νεόφυτου. Ο Άγγελος έχει φτάσει στα όρια του σε σχέση με την Αθηνά. Έτσι, παίρνει την απόφαση να πάει στο σπίτι και να πάρει τον μικρό Στέφανο μαζί του.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ANT1, απόψε στις 19:00
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Η Φωτεινή πιέζει τον Στάθη να διεκδικήσει την κόρη του. Ο Μάνος ζητάει διαζύγιο από την Έλενα, αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. Η Ντορίτα εξακολουθεί να ζηλεύει τον Νικόλα και να υποψιάζεται κάθε επαφή του. Παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών της, η οικογένεια αποφασίζει να μεταφέρει την Κάτια στο σπίτι για να είναι ασφαλής.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε