Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τι θα γίνει στην πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Τι θα γίνει στην πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Ο πόλεμος ΑΝΤ1 και ALPHA

Με… βαρύ πυροβολικό πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 9 το βράδυ ο 3ος κύκλος του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Στόχος του καινούργιου show του ΑΝΤ1 είναι να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το «Greek Idol» που θα προβάλλεται την ίδια ώρα στο απέναντι τηλεοπτικό κανάλι ALPHA!

Έτσι, για το λόγο αυτό… επιστρατεύτηκαν ακόμα και παλαιά και δοκιμασμένα –από πλευράς τηλεθέασης- «ταλέντα», όπως η Ελένη Καριολάκη.

Για να σας θυμίσουμε: στο δεύτερο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η εν λόγω κυρία είχε εμφανιστεί και χορεύοντας υπό τους ήχους της Madonna έκανε ένα σόου με σαπουνόφουσκες κάνοντας γύρω στο 37% τηλεθέαση που ήταν και το υψηλότερο ποσοστό εκείνης της εκπομπής.

Βέβαια, όταν είχε συστηθεί στην κριτική επιτροπή είχε πει «ονομάζομαι Ελένη Καρολάκη αλλά το πραγματικό μου όνομα είναι Ελένη Καριολάκη». Τότε ο κριτής Ηλίας Ψινάκης είχε σχολιάσει «Καριολάκη; Κι εμένα έτσι με έλεγαν μικρό!», ενώ δεν σταμάτησε εκεί και ρώτησε τη διαγωνιζόμενη «έχετε το Καργιολάκη και το κάνατε Καρολάκη; Πάτε καλά; Το καργιολάκι είναι προσόν στις μέρες μας»!

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsit, η Ελένη Καριολάκη (ή «Καρολάκη» κατά την ιδία) επιστρέφει για να διαγωνιστεί εκ νέου… πάλι στις σαπουνόφουσκες. Αλλά δεν είναι και η μόνη… παλαιά τηλεοπτικά γνώριμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit ένας ακόμα τηλεοπτικά γνώριμος από άλλη εκπομπή του ΑΝΤ1 έρχεται να… ξυπνήσει τις τηλεθεάσεις, υπνωτίζοντας… δίποδα!

Ο λόγος για τον Godfather που είχε διαγωνιστεί στο «Διάδοχο του Γιούρι Γκέλερ». Ο mentalist εμφανίζεται στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προσπαθώντας να υπνωτίσει… κότες. Και το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 ποντάρει τόσο πολύ στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που με κάτι τέτοιες εμφανίσεις (όπως του Godfather) προσπαθεί να υπνωτίσει τα μηχανάκια τηλεθέασης και να μην βρει… σαπουνόφουσκες (όπως της Καργιολάκη ή Καρολάκη) στους πίνακες της AGB.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τους Ηλία Ψινάκη, Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλη Περρή στην κριτική επιτροπή και τον Χρήστο Φερεντίνο στην παρουσίαση έχουν γυρίσει ήδη τρία επεισόδια ενώ τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα. Κι όπως προαναφέραμε, στο κανάλι του Αμαρουσίου καίγονται… να καούν τα μηχανάκια τηλεθέασης, ιδιαίτερα απέναντι στο «Greek Idol» του ALPHA που θα προβάλλεται την ίδια ώρα. Τελικά όμως, οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν αν η Ελλάδα θέλει το ταλέντο της ή το idol της!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε