Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι θα γίνει στον τελικό του «Greek Idol»

Τι θα γίνει στον τελικό του «Greek Idol»

Τίτλοι τέλους θα ρίξει αυτό το Σάββατο το «Greek Idol». Μαλού Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Τσακαλάκος θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο talent show του ALPHA ενώ στη σκηνή του θα βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες.

 Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι της Κάντζας, τουλάχιστον στον τελικό, κατάφεραν να μαζέψουν αρκετούς καλλιτέχνες, ώστε παράλληλα με το διαγωνιστικό μέρος να στήσουν και μία μουσική γιορτή, μπας και τσιμπήσουν νουμεράκια τηλεθέασης.

Το συγκρότημα MEΛΙSSES και η Βαλάντω, νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Greek Idol», που θα ερμηνεύσει το νέο της single αλλά και θα τραγουδήσει μαζί με τους δέκα διαγωνιζόμενους που πέρασαν στα live του φετινού κύκλου.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως, πρέπει να κάνουμε ότι στον τελικό του Greek Idol θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος που θα ερμηνεύσει ορισμένα τραγούδια του ενώ μάλιστα μαζί του επί σκηνής θα βρεθεί κι ο Αντώνης Βαρδής σε ένα ντουέτο, με τίτλο «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια».

Ωστόσο ο σημαντικός έλληνας συνθέτης που υπήρξε μάλιστα και κριτής στο «Fame Story» το πρώτο talent show τραγουδιού που προβλήθηκε στη χώρα μας, θα κάνει ντουέτο και με κάθε έναν από τους δύο φιναλίστ.

Μαλού και Παναγιώτης θα ερμηνεύσουν επίσης ακόμα δύο τραγούδια ο καθένας τους. Το ένα είναι επιλογής του και το οποίο έχουν ερμηνεύσει σε παλαιότερα live και το δεύτερο είναι ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο γράφηκε ειδικά για το νικητή του «Greek Idol» και έχει τίτλο «Πολύ μου Πάει».

Το Σάββατο λοιπόν στις 21:00 το talent show του ALPHA θα ολοκληρώσει τον κύκλο του με πολλά τραγούδια και όχι ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Ή η Μαλού ή ο Παναγιώτης θα είναι το «Greek Idol» αλλά και θα υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Universal. Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με κάποιο από τα talent shows αφού έως τώρα, τα συμβόλαια με τους καλλιτέχνες νικητές έκανε η Sony.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε