Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τηλεαστέρες σε… κρίση – Τι λένε οι ίδιοι

Μέχρι πέρσι, τέτοια εποχή οι άνθρωποι της τηλεόρασης, όχι απλώς είχαν “κλείσει” δουλειές αλλά… βρίσκονταν ήδη σε διαδικασία υλοποίησης των εκπομπών τους.

Φέτος, η κρίση έχει χτυπήσει τόσο την τηλεόραση που… ακόμα και οι αστέρες πρώτης γραμμής, δυσκολεύονται να κλείσουν δουλειά. Και… μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, δε θεωρούν τίποτα βέβαιο. 

Έλλη Κοκκίνου: “Δε ξέρει ούτε ο Alpha αν θα γίνει Greek Idol του χρόνου” λέει με νόημα και φυσικά, η ίδια δε γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή της στο show.

Βάσω Κολλιδά: “Ό,τι μάθαμε, το μάθαμε από την ανακοίνωση του σταθμού. Δεν κάναμε καμία συζήτηση” λέει, αναφερόμενη στο τηλεοπτικό τέλος του “Κους – Κους” όπου δούλευε.

Έλενα Παπαβασιλείου: “Δεν έχω μιλήσει με τα στελέχη του καναλιού. Τώρα θα μιλήσω” λέει η παρουσιάστρια για το μέλλον της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μετά το τέλος του “Πάνω στην ώρα”. Θα είναι φέτος “Μες στην καλή χαρά”; Ακόμα δεν ξέρει…

Γωγώ Μαστροκώστα: “Μου έχουν γίνει προτάσεις. Το θέμα είναι τι από αυτά θα γίνει”…

Σίσσυ Φειδά: “Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συνεχιστεί η εκπομπή.Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι”… Η εκπομπή της έχει μεγάλο κόστος λέει η παρουσιάστρια του “Σπίτι απ’ την αρχή”, συμπληρώνοντας όμως ότι υπάρχει καλή διάθεση τόσο από το κανάλι όσο και από την ίδια.

Βίκυ Καγια (για το αν θα συνεχιστεί Next top model): “Δεν ξέρουμε ακόμα. Φαντάζομαι μέσα στον Οκτώβριο θα ξέρουμε”.

Τάσος Σοφρωνίου (στην ίδια ερώτηση): “Δε θα γίνει”…

Δέσποινα Καμπούρη (για τα νέα τηλεοπτικά σχέδιά της): “Θα δούμε, θα ξέρουμε σε λίγο καιρό” 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις τους από την εκπομπή “Πολύ μπλα μπλα”

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε