Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Την… πέφτουν στην Αννίτα Πάνια

Την… πέφτουν στην Αννίτα Πάνια

Έντονο παρασκήνιο και έντονες πιέσεις… από δύο πλευρές. Ο λόγος για την Αννίτα Πάνια που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον ALPHA, αλλά που όπως αποδεικνύεται από τις επαφές και τις συζητήσεις στο παρασκήνιο μπορεί την επόμενη σεζόν να την δούμε στον αέρα του EPSILON.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει πρόταση στην παρουσιάστρια από στελέχη του E TV για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει ένα βραδινό show, μία με δύο φορές τη βδομάδα, αλλά και εκπομπή τα σαββατοκύριακα.

Παρά το ότι έχω μάθει πολύ καιρό αυτές τις πληροφορίες δεν τους έδωσα μεγάλη σημασία καθώς γνωρίζω ότι η Πάνια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με στελέχη του ALPHA, αλλά κυρίως με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Κοντομηνά. Ωστόσο μαθαίνω ότι τις τελευταίες ημέρες το… πέσιμο στην παρουσιάστρια από την απέναντι πλευρά, του EPSILON, είναι πολύ έντονο και μάλιστα ότι υπήρξαν εκ νέου επαφές.

Βέβαια έχουν ήδη γίνει συναντήσεις και με στελέχη του ALPHA για την επόμενη σεζόν και έχουν αποφασιστεί και αλλαγές στην εκπομπή της, όπως το να έχει κοινό στο στούντιο, όπως είχε και στις παλαιότερες εκπομπές της. Έτσι λοιπόν το… πέσιμο στην Αννίτα Πάνια είναι διπλό, αφού και ο ALPHA και το EPSILON την διεκδικούν για το δικό τους τηλεοπτικό αέρα. Τις επόμενες ημέρες πάντως θα δούμε αν η παρουσιάστρια παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη, του ALPHA, ή θα δεχτεί την πρόταση του EPSILON και την επόμενη σεζόν τη δούμε σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα από αυτή των τελευταίων χρόνων…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε