Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τίτλοι τέλους για την “Ελλάδα”

Τίτλοι τέλους για την “Ελλάδα”

Ικανοποιημένοι φαίνονται στο MEGA από την πορεία του τηλεπαιχνιδιού “Ελλάδα σε αγαπώ” με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Παρά τις ανατροπές και τις αλλαγές στην προβολή του λόγω της ειδησεογραφίας, το κανάλι της Μεσογείων με τα 10 επεισόδια που έβγαλε στον αέρα εισέπραξε 16,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ πιο φανατικοί τηλεθεατές αποδείχτηκαν οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών που ανέβασαν το μέσο όρο στο 27,3%.

Ωστόσο, αν και αυτή τη βδομάδα το τηλεπαιχνίδι “Ελλάδα σ’ αγαπώ” ρίχνει τίτλους τέλους, ακόμα στο MEGA δεν έχουν δώσει το “πράσινο” φως για την επόμενη σεζόν.


Άλλωστε όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, λόγω των πολιτικών εξελίξεων το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει θολό και στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια δεν μπορούν ακόμα να πάρουν οριστικές αποφάσεις για το τι θα κάνουν από του χρόνου.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, στις 21:15, το MEGA θα προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού και μέσα στο επόμενο διάστημα τα στελέχη του σταθμού θα αποφασίσουν αν θα το συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε