Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τίτλοι τέλους στη Nielsen

Τίτλοι τέλους στη Nielsen

Καθημερινά αναφερόμαστε στα… ραβασάκια τηλεθέασης της Nielsen που για χρόνια μετρά τις επιδόσεις των tv stars στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η εταιρεία μέτρησης έχει αγαπηθεί αλλά και… μισηθεί πολύ από τους παρουσιαστές καθώς αποτυπώνει το πόσο απέδωσαν οι κόποι τους και οι εκπομπές τους στο τηλεοπτικό κοινό.

Όλοι γνωρίσουμε ότι στο τιμόνι της Neilsen βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασάκος που υπήρξε μάλιστα και ένας από τους ιδρυτές της AGB, της εταιρείας δηλαδή που ξεκίνησε τις μετρήσεις τηλεθέασης στη χώρα μας.

Με δελτίο Τύπου όμως, η Nielsen ανακοινώνει την παραίτηση του κυρίου Αναστασάκου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι

«μετά από 23 χρόνια σημαντικής προσφοράς στην εταιρεία, ο Γιάννης Αναστασάκος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της Nielsen Audience Measurement.

Από τους ιδρυτές της AGB Hellas και πρωτοπόρος στη μέτρηση τηλεθέασης στην Ελλάδα, ο Γιάννης Αναστασάκος υπήρξε μέτοχος στην εταιρεία και στη διάρκεια αυτών των ετών την υπηρέτησε από τις θέσεις του μέλους του ΔΣ, του διεθύνοντος συμβούλου και τελικά του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου από το 2003.

Η Nielsen Audience Measurement και οι συνεργάτες του τόσων ετών, που κέρδισαν από τις γνώσεις και την εμπειρία του, του εύχονται την καλύτερη συνέχεια στη δημιουργική του διαδρομή.»

Μετά από 23 χρόνια λοιπόν έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την πετυχημένη συνεργασία Νielsen και Γιάννη Αναστασάκου. Ωστόσο και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν το έργο τους και την πορεία τους στο χώρο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε