Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το «Αμάρτημα» πήρε μπροστά αλλά με μία… εκκρεμότητα!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Καιρό το ακούμε αλλά δεν το βλέπουμε. Όπως όμως, όλα δείχνουν, μέσα στο Φεβρουάριο θα το δούμε on air αφού από σήμερα οι κάμερες πήραν μπροστά.

Από νωρίς λοιπόν σήμερα το πρωί στο «Στούντιο άλφα» βρίσκονται οι ηθοποιοί ξεκινώντας τα γυρίσματα για την καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου» που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τον επόμενο μήνα.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά στην καινούργια σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Σιμαρδάνης, Νατάσα Καλογρίδη και Ορέστης Τζιόβας. Ωστόσο, ακόμα εκκρεμεί το ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την κόρη της Λουιζίδου καθώς ο Ρήγας αναζητά κάποια που θα του κάνει… κλικ για το ρόλο.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός έχει κάνει συναντήσεις με αρκετές ηθοποιούς και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει ποια θα πάρει το ρόλο. Άλλωστε το πρώτο γύρισμα με τη συγκεκριμένη ηρωίδα θα γίνει μέσα στην επόμενη βδομάδα οπότε δεν ήταν αναγκαίο να βιαστεί.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, στην πρώτη συνάντηση όλων των συντελεστών έχει πέσει πολύ γέλιο. Κάτι που ελπίζουμε να κάνουμε κι οι τηλεθεατές όταν η σειρά βγει on air.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε