Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το… άσχημο δώρο στον Γιώργο Παπαδάκη

Το… άσχημο δώρο στον Γιώργο Παπαδάκη

Στεναχωρήθηκε ο δημοσιογράφος ανήμερα των «γενεθλίων» της εκπομπής του!

Αν και σήμερα το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη έχει τα «γενέθλιά» του αφού κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στο τηλεοπτικό τοπίο, ο γνωστός δημοσιογράφος το πρωί στεναχωρήθηκε λαμβάνοντας το ραβασάκι των τηλεθεάσεων. 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της AGB το «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών αφού «έχασε» με 0,6% από το δίδυμο του MEGA. Βέβαια, για ακόμα μία φορά αξίζει να σημειώσουμε πόσο δύσκολο είναι για ένα κανάλι που δεν έχει πλέον καθόλου ενημερωτικό προφίλ (όπως είναι ο ΑΝΤ1) να καταφέρνει με τη μοναδική ειδησεογραφική εκπομπή του να κερδίζει συνήθως την πρώτη θέση της ζώνης. Κι αυτό είναι κάτι που μόνο ο Παπαδάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει. Οπότε δεν είναι τυχαίο που γιόρτασε τα είκοσι χρόνια της εκπομπής του. 

Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Τρίτη 27 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής: 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 19,7%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 19,1 %
ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 17,8%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 8,5%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 5,7%

Αξίζει να δούμε πάντως τι είδους… δώρο –ευχάριστο ή δυσάρεστο- θα είναι το αυριανό ραβασάκι της AGB για το Γιώργο Παπαδάκη και αν κατάφερε πάλι ο δημοσιογράφος, ανήμερα της «20χρονης» επετείου του να βρεθεί ξανά στην κορυφή της κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε