Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Dancing» δεν το… χορεύουν οι τηλεθεατές

Το «Dancing» δεν το… χορεύουν οι τηλεθεατές

Θυμάστε το παιδικό τραγουδάκι «η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της»; Ε, αυτό μάλλον… τραγουδούν στον ΑΝΤ1 για το φετινό «Dancing with the stars» βλέποντας την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στο talent show τους.

Οι πτήσεις του 5ου κύκλου του στους πίνακες τηλεθέασης είναι χαμηλές και όπως όλα δείχνουν μετά από αυτόν το DWTS δεν θα απογειωθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο. Αν και το «Music School» στο MEGA έχει ολοκληρώσει την παρουσία του και το DWTS παίζει μόνο του μπάλα, τελικά στις κερκίδες βρίσκονται λίγοι τηλεθεατές. Ακόμα και χθες, στο 10ο live, οι τηλεθεάσεις ήταν χαμηλές, αφού το talent show σημείωσε 25,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές δεν… χορεύουν μαζί του.

Οι ελπίδες που είχαν στο κανάλι του Αμαρουσίου πως όσο πλησιάζουν προς το τελικό το DWTS θα ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης διαψεύστηκαν επιβεβαιώνοντας όσους πίστευαν ότι έγιναν μεγάλα λάθη στην παραγωγή του.  Λάθη που κρίνουν και το μέλλον του talent show και που όπως όλα δείχνουν αυτό είναι το «κύκνειο άσμα» του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Εκτός αυτού όμως, η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης επηρεάζει γενικότερα τα talent shows, αφού βλέποντας στον ΑΝΤ1 την πορεία του DWTS αποφασίζουν να «παγώσουν» και την παραγωγή άλλων, όπως το «Your Face Sounds Familiar», αφού οι χαμηλές τηλεθεάσεις έχουν… παγώσει και τους χορηγούς που προβληματίζονται στο να προσφέρουν και να συνεισφέρουν στην παραγωγή του. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, ο 5ος κύκλος του «Dancing» έβγαλε… εκτός χορού πολλά από τα σχέδια του ΑΝΤ1, αναγκάζοντας τα στελέχη του σταθμού να τα επανεξετάσουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε