Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το «Dancing on ice» παγώνει παρά το… hot έρωτα

Το «Dancing on ice» παγώνει παρά το… hot έρωτα

Με την πρόταση γάμου του χορευτή Αλεξέι στην αγαπημένη του και διαγωνιζόμενη Μαριάννα Καλέργη ολοκληρώθηκε χθες το 4ο live του «Dancing on ice».

Και μπορεί η πρόταση γάμου να χαρακτηρίζεται από ορισμένους ως… στημένη αλλά μάλλον οι δύο ερωτευμένοι νέοι δεν είναι αυτής της λογικής αλλά ζουν το hot έρωτά τους.

Πέρα όμως, από την πρόταση γάμου, στον ΑΝΤ1 αρχίζουν και πονοκεφαλιάζουν βλέποντας την πτωτική πορεία του «Dancing on ice». Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε την προηγούμενη βδομάδα από τη διαφωνία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τον Πέτρο Κωστόπουλο, φαίνεται ότι δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές καθώς τα νούμερα τηλεθέασης του talent show αντί να θερμαίνονται και να ανεβαίνουν ακολουθούν πτωτική πορεία και συνεχώς, live με live… παγώνουν!

Συγκεκριμένα, το «Dancing on ice» στην πρεμιέρα του έκανε μέσο όρο 30,5 στο γενικό σύνολο και 34,4 στο δυναμικό κοινό. Στο δεύτερο live έπεσε σημειώνοντας μέσο όρο 28,2 στο γενικό σύνολο και 30,4 στο δυναμικό κοινό. Και χθες, στο 3 live, οι τηλεθεάσεις πάγωσαν ακόμα περισσότερο αφού το talent show σημείωσε μέσο όρο 27,3 στο γενικό σύνολο και 28,6 στο δυναμικό κοινό. Και ναι μεν, τα νούμερα τηλεθέασης είναι ακόμα υψηλά αλλά είναι δικαιολογημένο να θορυβούνται στο κανάλι του Αμαρουσίου μήπως συνεχίσει η… παγωμένη πορεία του «Dancing on ice». Άλλωστε το ότι η ξένη ταινία στο MEGA όση ώρα ήταν απέναντι από το talent show κατάφερε να το κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης είναι κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψη στον ΑΝΤ1 και να δουν τι είναι αυτό που… παγώνει τους τηλεθεατές. Και σίγουρα θα βρουν αρκετούς λόγους…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε