Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το «Dancing with the stars» φέρνει αλλαγές σε MEGA και ALPHA

Το «Dancing with the stars» φέρνει αλλαγές σε MEGA και ALPHA

Η αγωνία στην «Παταγονία» και το countdown στις τηλεθεάσεις του «Chart Show» 

Προβλήματα έχει δημιουργήσει στα υπόλοιπα κανάλια η επιτυχία του «Dancing with the stars» και προσπαθούν να βρουν λύσεις προκειμένου οι εκπομπές τους να συνεχίσουν να… χορεύουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν το MEGA και ο ALPHA με την «Παταγονία» και το «Chart Show», αντίστοιχα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 4 Απριλίου, οι εκπομπές σημείωσαν τις εξής τηλεθεάσεις:

Dancing with the stars: 27,6% στο γενικό σύνολο και 25,6% στο νεανικό κοινό

Παταγονία: 15,8% στο γενικό σύνολο και 13,7% στο νεανικό κοινό

Chart Show: 12,3% στο γενικό σύνολο και 15,5% στο νεανικό κοινό

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τόσο στο MEGA όσο και στον ALPHA σχεδιάζουν να… μετακομίσουν τις μέρες μετάδοσης των παραπάνω εκπομπών τους.

Για τη μεν «Παταγονία» οι υπεύθυνοι του MEGA σκέφτονται μήπως παραμείνει στο πρόγραμμα της Κυριακής αλλά… μετακομίσει πιο αργά, δηλαδή να ξεκινά μετά τις 11μιση το βράδυ, αφού η αλήθεια είναι ότι το καθημερινό τους πρόγραμμα πηγαίνει αρκετά καλά σε τηλεθεάσεις και δεν μπορούν να βγάλουν κάτι πετυχημένο για να βάλουν την πολυδάπανη παραγωγή του reality. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε το πρόγραμμα και το απόγευμα της Κυριακής.

Για το «Chart Show» τα στελέχη του ALPHA προβληματίζονται πολύ καθότι η εκπομπή στο παρελθόν σημείωνε αρκετά υψηλές τηλεθεάσεις αλλά τους τελευταίους μήνες δεν παραμένει στα ίδια επίπεδα. Έτσι, προσανατολίζονται στο να ενδυναμώσουν αρχικά την εκπομπή με πιο γνωστούς καλεσμένους αλλά και να την… μετακομίσουν κάθε Σάββατο βράδυ, μετά από την επανάληψη του «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λαζόπουλου.

Το τι πρόκειται να γίνει και στα δύο κανάλια θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα όμως και το MEGA και ο ALPHA θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στο«Dancing with the stars» που φαίνεται ότι τους έχει κάνει να… χορεύουν από τα νεύρα τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε