Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το «Dancing with the stars» φέρνει προβλήματα σε MEGA και ALPHA

Το «Dancing with the stars» φέρνει προβλήματα σε MEGA και ALPHA

Τι θα γίνει με τις εκπομπές της Γερμανού και του Αϊβάζη

Μεγάλος νικητής στη μάχη της Κυριακής αναδείχθηκε και πάλι το «Dancing with the stars» κάνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 39,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 37,8% στο νεανικό κοινό.

Οι αντίπαλοί του περιορίστηκαν πιο κάτω κι από το… μισό ης τηλεθέασής του, αφού το reality του MEGA «Παταγονία» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 17,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 17,6% στο νεανικό κοινό, ενώ το «Chart show» του ALPHA σημείωσε όρο τηλεθέασης 16,1% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 18,9% στο νεανικό κοινό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στα στρατόπεδα του MEGA αλλά και του ALPHA προσπαθούν να βρουν λύσεις και να αντιδράσουν στο talent show του ΑΝΤ1 που τους έχει κάνει να… χορεύουν από τα νεύρα τους, όταν βλέπουν υψηλού κόστους εκπομπές τους, όπως είναι η «Παταγονία» και το «Chart show» να μαζεύουν τα… ρέστα της τηλεθέασης. Και ναι μεν στο κανάλι της Μεσογείων μπορεί να σκέφτονταν ακόμα και τη… μετακόμιση της «Παταγονία» σε άλλη μέρα αλλά από την άλλη δεν θέλουν να αφήσουν την… υπόλοιπη πίττα τηλεθέασης στο κανάλι της Κάντζας. Και κατά πως φαίνεται, έτσι θα πορευτούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, αν και το MEGA δεν μπορεί να… περικόψει τα επεισόδια του reality που παρουσιάζει ο Γιάννης Αϊβάζης αφού έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί, δεν αποκλείεται στον ALPHA να μειώσουν τα επεισόδια του δικού τους show. Αλλά κι αυτό επίσης, πρόκειται να επανεξεταστεί από τη διοίκηση στο κανάλι της Κάντζας γιατί δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τη Ναταλία Γερμανού που είναι από τις πετυχημένες παρουσιάστριες όχι μόνο του καναλιού αλλά γενικότερα.  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε