Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το «Dancing with the stars»… χόρεψε το MEGA

Το «Dancing with the stars»… χόρεψε το MEGA

Τελικά υπάρχουν ακόμα… αρκούδες για τα πανηγύρια!

Αγωνία έπιασε τους «κατοίκους» του MEGA αντικρίζοντας τα νούμερα τηλεθέασης της «Παταγονίας» τους. Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η πρεμιέρα του «Dancing with the stars» τους έκανε να… χορέψουν το «χορό του πολέμου». Το talent show του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 33,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε 35,4%. Αντίθετα η «Παταγονία» έφτασε 17,5% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε 16,2%. Είναι λογικό λοιπόν που τα Μela-λα στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων ξεκίνησαν σήμερα το πρωί έντονες συσκέψεις για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα και να μην μπει κανείς τηλεθεατής στην πολυδάπανη παραγωγή της «Παταγονίας». Αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν στη Μεσογείων αλλά φτάνουν μέχρι την Κάντζα.

Στα ίδια, χαμηλά νούμερα τηλεθέασης με αυτά του MEGA, έπεσε και ο ALPHA με το «Chart Show» που έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 17,4% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε 18,2%.

Βέβαια, για να λέμε και του… τηλεθεατή το δίκιο, το talent show του ΑΝΤ1 έχεις πολλούς λόγους να το δεις: καλούς χορευτές, χορεύτριες και stars αλλά χορευτές, χορεύτριες και stars… για να βάλεις τα γέλια. Ενώ μπορεί να θαυμάσεις κάποιον star (στην Ελλάδα είσαι… ό,τι σε δηλώσουν!), μπορεί με κάποιον άλλον να γελάς περισσότερο και απ’ όταν έβλεπες το «Παρά πέντε». Φαίνεται πως κάποιοι νιώθοντας το φόβο ότι είναι στο… παρά πέντε να περάσουν στην «ανωνυμία του  κοινού θνητού», αποφάσισαν να μπουν στην πίστα και να προσπαθούν απεγνωσμένα να ακολουθήσουν τους παρτενέρ τους, μπας και συνεχίσουν να τους ακολουθούν κι οι κάμερες! Παλαιότερα, υπήρχαν κάποιοι που προσπαθώντας να βγάλουν χρήματα, έπαιρναν τις αρκούδες και τις γύριζαν στα πανηγύρια! Ο αρκουδιάρης μπορεί να βαρέθηκε και να έπιασε άλλη δουλειά, αλλά φαίνεται όμως πως τώρα υπάρχουν… αρκούδες που γυρίζουν από μόνες τους στα τηλε-πανηγύρια και προσπαθούν να γευτούν το… μέλι της δημοσιότητας.

Και για να αποσαφηνίσουμε κι ορισμένες… παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν: δεν είναι όλοι οι συμμετέχοντες stars του «Dancing with the stars» για τα… πανηγύρια. Αυτοί που είναι… το ξέρουν! Κι αν δεν το ξέρουν, μπορεί να το μάθουν, παρακολουθώντας τη χθεσινή τους εμφάνιση. Και μην δικαιολογηθούν ότι «χόρεψαν» για φιλανθρωπικό σκοπό. Γιατί μπορούσαν να ασκήσουν τα φιλανθρωπικά αισθήματα προς τους συνανθρώπους τους με άλλον τρόπο. Εκτός κι αν ήταν φιλανθρωπία για τη σωτήρια… star-ίστικη εικόνα τους!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε