Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Το «Dancing With The Stars» χτύπησε κόκκινο!

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του «Dancing With The Stars». Τα 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια έβαλαν τα καλά τους και βγήκαν στην πίστα του talent show προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Και τα κατάφεραν, άλλα περισσότερο κι άλλα λιγότερο, προσφέροντας όμως, όλα μαζί ένα ωραίο και πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα!

Σε μία -και τηλεοπτικά- φτωχή περίοδο το «DWTS». έφερε γκλαμουριά και κέφι, ανεβάζοντάς μας ψυχολογικά. Εκτός από το φιλανθρωπικό σκοπό για το «Make A Wish» το talent show προσφέρει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να φύγουν λίγο από την τηλεοπτική μιζέρια.

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια και η κριτική επιτροπή ξεκίνησε το πινγκ πονγκ με τα «καρφάκια» αλλά όχι σε επίπεδο… ξεκατινιάσματος, όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές σε talent shows. Με χιούμορ και διάθεση «πειράγματος» αλλά χωρίς προσπάθεια να δημιουργήσουν ίντριγκα. Στον ίδιο δρόμο κινήθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι που παρά τις χαμηλές βαθμολογίες σε ορισμένους από αυτούς, φαίνεται ότι δεν ξέχασαν τον πραγματικό λόγο της συμμετοχής τους και δεν έχασαν το κέφι τους! Η αδρεναλίνη τους χτύπησε κόκκινο προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τις χορευτικές φιγούρες και όχι από τα νεύρα για τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Ναι…! Τα κυριακάτικα βράδια μας τηλεοπτικά απόκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον και λάμψη. Δεν είναι τυχαίο που οι τηλεθεατές έμπαιναν και δεν έφευγαν αλλά συνεχώς αυξάνονταν κάνοντας τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν φωτιά. Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Dancing With The Stars» έκανε μέσο όρο (από τις 21:00 έως τις 00:45) 39,4 ενώ έφτασε μέχρι και 49,8.

Χωρίς να θέλουμε να… προδικάσουμε τίποτα, είναι αναμενόμενο πως από την επόμενη βδομάδα που θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις, να υπάρξει και λίγη… ίντριγκα μεταξύ κάποιων stars που φαίνεται ολοκάθαρα ότι δεν θέλουν να μείνουν εκτός χορού. Λογικό, ανθρώπινο και άκρως… τηλεοπτικό. Αλλά, όπως είπαμε, τα κυριακάτικα βράδια μας, απόκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον και λάμψη. Κι αυτό έχει σημασία…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε