Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έφαγε το «Greek Idol»

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έφαγε το «Greek Idol»

Κορυφώνεται η μάχη μεταξύ ΑΝΤ1 και ALPHA

Αν και βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν, ο πόλεμος στο τηλεοπτικό τοπίο δεν σταματά. Είναι γνωστό πως ο ALPHA και ο ΑΝΤ1 στοχεύουν σε αυτό που λέμε «νεανικό κοινό» και κανείς από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει… μερίδιο τηλεθέασης στον άλλον.

Στην μάχη των τηλεθεάσεων πρόκειται λοιπόν μέσα στο μήνα να μπει και το live του «Greek Idol». Μόνο που οι καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει, ανάγκασαν τους υπεύθυνους του ALPHA να αλλάξουν μέρα και ώρα προβολής του show τους. Ας πάρουμε όμως τα… σχέδιά τους από την αρχή.

Ο αρχικός σκοπός των υπεύθυνων του καναλιού της Κάντζας ήταν τα live του «Greek Idol» να ξεκινήσουν να προβάλλονται πριν το Πάσχα. Οι αναβολές όμως, λόγω των γνωστών προβλημάτων που προέκυψαν μέχρι να οριστικοποιηθεί η κριτική επιτροπή, ανάγκασαν τους υπεύθυνους να ματαιώσουν την προγραμματισμένη έναρξη των live. Άλλωστε τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια ήταν συγκεκριμένος αριθμός και δεν μπορούσαν να τα μειώσουν προκειμένου να ξεκινήσουν νωρίτερα τα live. Βέβαια, αυτό δεν θα τους εμπόδιζε αν τα νούμερα τηλεθέασης των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων ήταν χαμηλά. Αλλά οι τηλεθεάσεις που έκαναν τα επεισόδια ήταν ικανοποιητικές, οπότε δεν υπήρχε λόγος να βιαστούν να ξεκινήσουν τα live προγράμματα.

Από την άλλη όμως, ο αρχικός τους σκοπός ήταν το live του «Greek Idol» να προβάλλεται κάθε Παρασκευή και να ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του ανταγωνιστικού «X Factor». Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 αποδείχτηκε γρήγορος και… καπάρωσε ξανά τη μέρα με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που σημειώνει αρκετά υψηλές τηλεθεάσεις.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να… ρισκάρουν και να εγκαινιάσουν ως ημέρα προβολής talent show τις Δευτέρες. Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη μέρα της βδομάδας δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά live προγράμματα talent show. Αλλά στο κανάλι της Κάντζας έχουν αποδείξει ότι ρισκάρουν και τελικά -για να λέμε και των τηλεθεάσεων το δίκιο- τους πηγαίνουν καλά τα διάφορα… ψησίματα!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το πρώτο live του «Greek Idol» σκόπευαν να γίνει τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Ωστόσο, επειδή όπως έχει ανακοινωθεί, την ίδια ημέρα θα μεταδοθούν τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα», στα οποία θα λάβουν μέρος αρκετά πρόσωπα του ALPHA, αποφάσισαν τελικά το πρώτο live να αναβληθεί για ακόμα μία βδομάδα και έτσι, να ξεκινήσει οριστικά τη Δευτέρα 26 Απριλίου, στις 9 το βράδυ.

Και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι διαγωνιζόμενοι που θα κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Αλλά για αυτούς και πολλά ακόμα σχετικά με την προετοιμασία των live του «Greek Idol» θα σας ενημερώσουμε σε καινούργιο άρθρο του Newsit.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε