Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το επίσημο «αντίο» του MEGA στον Κωστόπουλο

Το επίσημο «αντίο» του MEGA στον Κωστόπουλο

Ο ίδιος το είχε πει ότι δεν θα συνεχίσει την παρουσίαση του «Πρωινό Mou» την επόμενη σεζόν, αλλά από το MEGA δεν έλεγαν τίποτα. Σήμερα όμως, που ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσίασε για τελευταία φορά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το κανάλι της Μεσογείων… επισημοποίησε το «διαζύγιο» ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία.

Συγχρόνως όμως, το MEGA αναγγέλλει νέα ψυχαγωγική εκπομπή ρίχνοντας έτσι οριστικά τίτλους τέλους στο «Πρωινό Mou».
Βέβαια το «ευχαριστώ» και το «αντίο» δεν ανακοινώθηκε μέσα από δελτίο Τύπου, αλλά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο twitter του Γραφείου Τύπου του MEGA που ανέβασε μια φράση με πολύ νόημα που έλεγε:

Έτσι λοιπόν το MEGA αποφάσισε μέσα από το λογαριασμό του στα social media να πει «αντίο» και να ευχαριστήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενημερώνοντας παράλληλα για τα σχέδιά του να αλλάξει ακόμα και τίτλο στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του. Άλλωστε, όπως σας είχα ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit, ήδη έχουν ξεκινήσει συσκέψεις στο σταθμό της Μεσογείων για τη δομή και θεματολογία της εκπομπής, αλλά και συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν ως υποψήφια για να αναλάβουν την παρουσίασή της. Αν και πέρυσι, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά πήραν αργά την απόφαση για τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τώρα στο MEGA θέλουν να προετοιμαστούν από νωρίς για τη μάχη της τηλεθέασης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει, αλλά κυρίως… με ποια θα γίνει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε