Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

To “Final 6” του Ευρωμπάσκετ στην ΕΡΤ φουντώνει την κόντρα για τις High Definition μεταδόσεις

Η γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα γίνει για ακόμα μία φορά αφορμή για εγχώριο πόλεμο στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η ΝΕΤ θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις από τη Βαρκελώνη τη μάχη του Παναθηναϊκού αλλά και ειδικές εκπομπές για το Final 4 της Euroleague.
 
Η ΕΡΤ όμως, συνεχίζοντας τις πιλοτικές μεταδόσεις σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) θα μεταδώσει τους αγώνες για το Final 4 και από το κανάλι ERT HD, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο την κόντρα με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που κατηγορούν την ΕΡΤ ότι καταστρατηγεί με προκλητικό τρόπο το νομικό πλαίσιο της πολιτείας για τη λειτουργία της τηλεοπτικής αγοράς αλλά και για τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.
 
Ωστόσο η διοίκηση της ΕΡΤ φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τη στάση και τις αποφάσεις της αφού συνεχίζει κανονικά τις μεταδόσεις σε High Definition.
 
 
Τις μεταδόσεις των αγώνων θα κάνουν ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Βαγγέλης Ιωάννου. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 20.00, η εκπομπή «FINAL…6», με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου θα κάνει αφιερώματα στους τέσσερις φιναλίστ, με προσκεκλημένους στο στούντιο, συνεντεύξεις με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ζωντανές συνδέσεις με τη Βαρκελώνη και το Παλάου Σαν Τζόρντι. Η αρχισυνταξία της εκπομπής είναι της Μαρίας Παπαδοπούλου.
 
 
Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 18.15, θα μεταδοθεί η εκπομπή «FINAL…6» κι αμέσως μετά, στις 19.00, θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Σιένα. Στις 22.00 θα μεταδοθεί ο αγώνας της Μακάμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τα μεσάνυχτα, με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει η εκπομπή «FINAL…6», με συνεντεύξεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ζωντανή σύνδεση με τη Βαρκελώνη και όλα τα παραλειπόμενα των δύο ημιτελικών.
 
 
Το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20.00, η εκπομπή «FINAL…6», θα παρουσιάσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σπουδαίο αγώνα της Κυριακής. Σε ζωντανή σύνδεση με την πρωτεύουσα της Καταλονίας, η εκπομπή θα μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα τελευταία νέα.
 
Η ώρα των τελικών φτάνει την Κυριακή 8 Μαΐου. Σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη, η ΝΕΤ θα μεταδώσει στις 14.30 τον μικρό και στις 17.30 τον μεγάλο τελικό. Αμέσως μετά τη λήξη των δύο αγώνων (στις 16.30 και 19.30 αντίστοιχα), η εκπομπή «FINAL…6», θα μεταφέρει το κλίμα από τους αγωνιστικούς χώρους , ενώ έμπειροι σχολιαστές στο στούντιο, θα αναλύσουν την πορεία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε