Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το… φτωχό prime time του MEGA

Το… φτωχό prime time του MEGA

Τελευταίο από τα υπόλοιπα κανάλια ξεκινά το MEGA το πρόγραμμα στο prime time του.

Αν και στο κανάλι της Μεσογείων σκόπευαν να ξεκινήσουν τις εκπομπές τους τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, τελικά οι πρεμιέρες πήραν αναβολή για δύο βδομάδες και πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Βέβαια, μην φανταστείτε ότι είναι και πολλές. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ισχύουν και στο τηλεοπτικό τοπίο ανάγκασαν τα στελέχη του MEGA να πάνε σε ένα πολύ… λιτό πρόγραμμα που ολοένα μάλιστα και συρρικνώνεται.

Έτσι, μέχρι αυτή τη στιγμή (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες μέρες!) τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα η σειρά «Πίσω στο σπίτι» με πρωταγωνιστές τους τους Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρή Αθερίδη, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τσαλταμπάση, Τζένη Θεωνά, Νίκη Αναστασίου, Άννα Μενενάκου, Ζώγια Σεβαστιανού, Χρήστο Σπανό, Ιωάννα Αγορίδου, Πάνο Νικολακόπουλο κ.ά. Αμέσως μετά, την ίδια μέρα, στις 10 το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Με λένε Βαγγέλη» με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς, Μιχάλη Αφολαγιάν.

Την επόμενη μέρα, στις 10 παρά 10 το βράδυ επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Money Drop» συνεχίζοντας να μοιράζει ευρωπουλάκια στους διαγωνιζόμενους. Τα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού έχουν γυριστεί από πέρυσι και το MEGA τα είχε κρατήσει καβάντζα για φέτος γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί να κλείσει τρύπες στο καθημερινό πρόγραμμά του.

Η επόμενη πρεμιέρα καινούργιας σειράς του MEGA θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 10 παρά 10 το βράδυ, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά «Κλινική περίπτωση» με τους Γιάννη Μπέζο, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τάσο Νούσια, Ζωή Ρηγοπούλου, Γιάννη Καπετάνιο, Ευαγγελία Μουμούρη, Μάρκο Λεζέ, Γιώργο Δάμπαση, κ.ά.

Τις επόμενες μέρες της βδομάδας, στο prime time το MEGA θα προβάλλει τη «Ζωή της άλλης» αλλά και επαναλήψεις παλαιότερων σειρών, όπως το «Παρά πέντε», «Ευτυχισμένοι μαζί» και άλλες, κάνοντας… οικονομία και κρατώντας για αργότερα όπως φαίνεται το «Master chef Junior». Είπαμε: οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν σκληρή οικονομία με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να… χορτάσουν με επαναλήψεις!

Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ότι στο κανάλι της Μεσογείων μπορεί φέτος να έχουν ένα πολύ φτωχό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πρόγραμμα, αλλά είναι και το κανάλι που βγάζει τώρα στον αέρα τρεις καινούργιες ελληνικές σειρές, με αξιόλογους ηθοποιούς. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονίσουμε γιατί καλές οι τούρκικες σειρές αλλά οι έλληνες ηθοποιοί είναι καλύτεροι!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε