weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Το γιόρτασαν οι ΑΝΤενικοί για την επιτυχία τους στη Σερβία

Το γιόρτασαν οι ΑΝΤενικοί για την επιτυχία τους στη Σερβία

Να θυμίσουμε ότι το 2010 ο Όμιλος ΑΝΤ1 εξαγόρασε από τον Όμιλο Murdoch την Fox Television,τον τηλεοπτικό σταθμό PRVA της Σερβίας. Στη διάρκεια των δύο αυτών χρόνων το PRVA βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης ξεπερνώντας τα ανταγωνιστικά κανάλια.

Για να γιορτάσουν την επιτυχημένη αυτή πορεία του PRVA, ο Όμιλος ΑΝΤ1 διοργάνωσε εκδήλωση στο Βελιγράδι όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Mirko Cvetkovic, κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης και εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουμε», ανέφερε στην Ομιλία του ο κ. Θοδωρής Κυριακού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AΝΤΕΝΝΑ. «Από την εξαγορά του σταθμού έως και σήμερα , τo PRVA έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές προσδοκίες μας και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο συνδυασμός των ταλαντούχων εργαζομένων του σταθμού και του ευνοϊκού νομοθετικού πλαισίου της χώρας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία μας στη Σερβία. Εξίσου αποφασιστικής σημασίας, για την επιτυχία της επένδυσής μας, ήταν η υποστήριξη που είχαμε από την Κυβέρνηση αλλά και το γεγονός ότι η Σερβία βρίσκεται σε καθεστώς υπό ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στοιχείο που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην συνέχιση της επιτυχίας μας στο μέλλον».

Επίσης, ο κ. Κυριακού ανέλυσε τους λόγους της επένδυσης του Ομίλου στη Σερβία: «Πιστεύω ότι η Σερβία έχει μπροστά της μέλλον που βασίζεται σε ανάπτυξη και ευημερία. Θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στα Βαλκάνια, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να επενδύσω στη Σερβία μέσω της εξαγοράς της Fox, με συμβούλευαν να μην το κάνω. Πρόκειται για μία μικρή, κλειστή αγορά που δύσκολα δέχεται ξένους επενδυτές, ιδιαίτερα στα ΜΜΕ. Μου τόνισαν χαρακτηριστικά : «Αφού ακόμα και ο Murdoch απέτυχε, πώς θα πετύχεις εσύ; Προφανώς, έκαναν λάθος!»

Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ανήγγειλε πως θα συνεχίσει να επενδύει στην αγορά της Σερβίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Έλληνες και Σέρβοι έχουμε τόσα κοινά: Θρησκεία, Πολιτισμό, Μουσική και Αξίες. Γιορτάζουμε ο ένας τις νίκες του άλλου. Σήμερα γιορτάζουμε την επιτυχία. Το PRVA αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα του ότι oι σπουδαίοι και ταλαντούχοι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα. Δύο χρόνια φιλίας και εξαιρετικής συνεργασίας οδήγησαν το PRVA στη πρώτη θέση . Αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Σερβία».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σέρβος Πρόεδρος Boris Tadic που χαιρέτησε την επένδυση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Σερβία μέσω του PRVA. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για αυτή την ταχύτατη επιτυχία της επένδυσης στο PRVA στη Σερβία. Είμαι ενθουσιασμένος με τα σχέδιά σας να επεκτείνετε τις επενδύσεις σας στη χώρα μας, τη στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε στο δρόμο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση,» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Tadic.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στη Σερβία κι έτσι οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα τραγούδια που ερμήνευσε.

#TAGS MM