Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το «Greek Idol» εξαφάνισε τη Eurovision

Το «Greek Idol» εξαφάνισε τη Eurovision

Απογοητευτικά και τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα

Ευχαριστημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης του «Greek Idol»πρέπει να είναι στον ALPHA. Παρά το μέτριο αισθητικό αποτέλεσμα με τα πρόχειρα και κακοφωτισμένα πλάνα, τα πολλά στοιχεία ριάλιτι και τις αδιάφορες φωνές, το talent show κατάφερε να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGΒ) 22% με 23% στο γενικό σύνολο ενώ στο νεανικό περίπου 25% με 26%.

Η κριτική επιτροπή –αν και πολλές φορές ξέσπασε σε γέλια με όσα άκουγε σε σημείο προσβλητικό για τους συμμετέχοντες- απέφυγαν να δημιουργήσουν κόντρες και εντάσεις μεταξύ τους για να δημιουργήσουν… χαρακτήρες!

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, μετά τις εσωτερικές κόντρες στο κανάλι της Κάντζας για το «Greek Idol», θα υπάρξουν αλλαγές στο talent show και ιδιαίτερα στα live! Ας ελπίσουμε ότι μέχρι να φτάσουμε σε ένα καλό τηλεοπτικό αποτέλεσμα να μην αναζητούνται… οι τηλεθεατές!

Από την άλλη πλευρά, η παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών για τη Eurovision που μεταδόθηκε από τη ΝΕΤ πέρασε σχεδόν απαρατήρητη αφού η εκπομπή έκανε μέσο όρο τηλεθέασης περίπου 5% με 6%.

Όσο για το… αισθητικό αποτέλεσμα καλύτερα να μην το σχολιάσουμε αφού ήταν κάτω του μετρίου. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στα υποψήφια τραγούδια αλλά στο στήσιμο της εκπομπής που παρακολουθώντας την, απορούσες… τι ετοίμαζαν τόσο καιρό στο κρατικό κανάλι! Φαίνεται πως η οικονομική λιτότητα που έχει επιβληθεί, τους γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Τόσο… παλαιακή εικόνα είχαμε πράγματι, πολλά χρόνια να… απολαύσουμε. Να είναι καλά η ΕΡΤ που μας θύμισε πώς γινόταν η τηλεόραση τη δεκαετία του 80!

Ελπίζουμε πως η διοργάνωση της επιλογής των τραγουδιών στις 12 Μαρτίου θα είναι καλύτερη. Άλλωστε δεν χρειάζεται πακτωλός χρημάτων με μπαλετάκια, κοστούμια με παγιέτες και πολλά φρου φρου κι αρώματα! Χρειάζεται όμως… τηλεοπτική αισθητική!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε