Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το «Greek Idol» της Κορομηλά κινδυνεύει να μείνει χωρίς… Greek τηλεθεατές!

Το «Greek Idol» της Κορομηλά κινδυνεύει να μείνει χωρίς… Greek τηλεθεατές!

Με τον Καρβέλα θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τη συνεχιζόμενη πτώση στις τηλεθεάσεις!

Ένταση από το πρωί επικρατεί στον ALPHA με τις χθεσινές χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις του «Greek Idol». Παρά την ανανεωμένη εικόνα της παρουσιάστριάς του, Ρούλας Κορομηλά, το talent show φαίνεται πως έχει χάσει τους  Greek τηλεθεατές του. Κι αυτό γιατί, χθες το τρίτο live έπεσε πάρα πολύ στα νούμερα τηλεθέασης.
Αξίζει λοιπόν να αναφέρουμε ότι η πρεμιέρα του «Greek Idol» είχε σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 34,9% στο γενικό σύνολο και 37,3% στο νεανικό κοινό. Στο δεύτερο live έπεσε στο 26,9% στο γενικό σύνολο και 28,2% στο νεανικό κοινό ενώ χθες, στο τρίτο live έπεσε ακόμα περισσότερο φτάνοντας στο 23,9% στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό έκανε μέσο όρο 23,4%. 
Η πτώση και τα χαμηλά νούμερα της τηλεθέασης έφεραν αναστάτωση στον ALPHA και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι της Κάντζας μεταξύ υψηλών στελεχών του καναλιού, προκειμένου να βρεθούν τρόποι να αντιστρέψουν τη συνεχιζόμενη πτώση στις τηλεθεάσεις ενός τόσου ακριβού project. 
Τα λάθη που εντοπίζονται είναι στο ότι δεν έχουν «χτιστεί» οι διαγωνιζόμενοι και το κύριο βάρος δόθηκε στην επανεμφάνιση της Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο που όμως, αποδεικνύεται ότι η περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού ήταν για το πρώτο live και από κει και πέρα έπρεπε να στηριχτούν στους διαγωνιζόμενους. Τουλάχιστον στο χθεσινό live υπήρξε –όσο τους… επετράπη- μεγαλύτερος ρόλος στην κριτική επιτροπή. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες θέμα συζήτησης της έκτακτης σύσκεψης είναι να καταφέρουν στο επόμενο live του «Grerek Idol» να εμφανιστεί ο Νίκος Καρβέλας που είναι σίγουρο ότι θα… αυξήσει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού, οπότε και τα νούμερα τηλεθέασης. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε