Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το infotainment των Χαριτάτου-Καραμέρου κέρδισε την ενημέρωση των Τσαπανίδου και Σαράφογλου

Το infotainment των Χαριτάτου-Καραμέρου κέρδισε την ενημέρωση των Τσαπανίδου και Σαράφογλου

 Δεύτερη η Μενεγάκη-Πονοκέφαλος στο MEGA

Μετά την ισοβαθμία στην πρώτη θέση των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών που είχε σημειωθεί τη Δευτέρα, την επόμενη μέρα, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου οι εκπομπές ξεχώρισαν και κάποιες ανέβηκαν ενώ κάποιες έπεσαν… ανησυχητικά. Αυτοί όμως, που ανησυχούν περισσότερο είναι κάποιοι που ανέβηκαν. Σας μπερδέψαμε;

Ας πάρουμε τα πράγματα, ή μάλλον τις τηλεθεάσεις, από την αρχή.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου λοιπόν στην πρώτη θέση της γενικής τηλεθέασης βρέθηκαν πάλι οι Καραμέρος-Χαριτάτος ενώ η Μενεγάκη ήρθε πρώτη στο νεανικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης ήταν οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 19,8%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 18,1%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 17,3%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση. Συγκεκριμένα οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο νεανικό κοινό ήταν οι εξής:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 27,7%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 18,2%
 
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 15,9%

Η σειρά κατάταξης είναι μεν η συνηθισμένη για τις τρεις εκπομπές αλλά τα ποσοστά τηλεθέασης αλλάζουν καθημερινά. Μάλιστα, στο MEGA προσπαθούν να τα… ισιώσουν προβληματιζόμενοι για το τι είναι αυτό που κάνει τα νούμερα τηλεθέασης στον «Όμορφο κόσμο» τους, άλλες φορές να ανεβαίνουν και άλλες να πέφτουν κατακόρυφα. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η θεματολογία και η δομή της παρουσίασης της εκπομπής έφτασε σε πολύ υψηλά στελέχη.
 

Ας πάμε όμως τώρα να δούμε τι έγινε με την άλλη… κόντρα, αυτή μεταξύ των δύο ενημερωτικών εκπομπών που προβάλλονται την ίδια ώρα. Και οι δύο εκπομπές έπεσαν αρκετά αλλά βρέθηκαν πολύ κοντά η μία με την άλλη. Συγκεκριμένα, την Τρίτη οι μέσοι όροι τηλεθέασης των δύο εκπομπών ήταν οι εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 7,7% (ενώ τη Δευτέρα είχε κάνει μέσο όρο 9,6%)

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 7,6% (ενώ στην πρεμιέρα τη Δευτέρα είχε κάνει 8,8%)

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι δύο ενημερωτικές εκπομπές κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους. Μπορεί και οι δύο σε σχέση με τη Δευτέρα να έπεσαν σε ποσοστά τηλεθέασης αλλά βρίσκονται μία ανάσα η μία από την άλλη. Να αναφέρουμε μάλιστα ότι δεν κοντράρονται μόνο η Τσαπανίδου με τη Σαράφογλου αλλά η κόντρα πάει σε πιο… ψηλά γραφεία καθότι η συγκεκριμένη ζώνη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη ΝΕΤ αλλά και για το ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε