Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

To «Just» έκανε τον «Μεγάλο Αδερφό» να υποφέρει

Για ακόμα μία Κυριακή είχαμε την κόντρα «Just the two of us» με «Big Brother». Ποιος κέρδισε;

 Κατάφεραν οι εντάσεις και η αποχώρηση του έγκλειστου Γιώργου να δώσουν τηλεθεάσεις στο ριάλιτι του ALPHA; Πήρε η Κορομηλά πόντους από τον Καπουτζίδη;

Οι απαντήσεις για ακόμα μία βδομάδα είναι αρνητικές αφού το ριάλιτι του καναλιού της Κάντζας έμεινε αρκετά πίσω από το talent show του MEGA.

Στο γενικό σύνολο ο ημιτελικός του «Just the two of us» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 31,3 ενώ ο «Μεγάλος Αδερφός» έμεινε αρκετά πίσω φτάνοντας μόλις στο 18,8 και αποδεικνύοντας πως ό,τι και να κάνουν στο ριάλιτι έχουν χάσει τους τηλεθεατές. Τουλάχιστον, μπορεί να ελπίζουν σε άνοδο των τηλεθεάσεών τους τις δύο τελευταίες Κυριακές του μήνα που θα παίζουν χωρίς αντίπαλο. Προς το παρόν όμως ο «Μεγάλος Αδερφός» συνεχίζει να υποφέρει βλέποντας να χάνει… πανηγυρικά!

Να σημειώσουμε ότι οι μέσοι όροι που δημοσιεύουμε είναι από τις 9 έως τις 11μιση το βράδυ που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν αντίπαλα. Για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε