Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Κάτω Παρτάλι» ερήμωσε… τους απέναντι

Το «Κάτω Παρτάλι» ερήμωσε… τους απέναντι

Κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές αφήνοντας τα υπόλοιπα κανάλια… στη μοναξιά τους.

Και χθες που το MEGA πρόβαλλε το δεύτερο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Κάτω Παρτάλι» οι τηλεθεατές συντονίστηκαν στη συχνότητά του και παρακολούθησαν τις εξελίξεις που, για να λέμε και την αλήθεια, δεν είναι… ραγδαίες.

Η σειρά προχωρά με αργούς ρυθμούς βασιζόμενη κυρίως στις ερμηνείες των ηθοποιών και στις έξυπνες ατάκες που έχει γράψει ο Λευτέρης Παπαπέτρου, αφού είναι σαφής η πρόθεση του MEGA να… ξεχειλώσει τα επεισόδια για να βγάλει και τρίτο κύκλο της σειράς.

Άλλωστε οι τηλεθεάσεις που έκανε και χθες ήταν πολύ ψηλές, σημειώνοντας 38,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 44,7% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής της, ενώ τα προγράμματα στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια σημείωσαν χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτά όμως βλέπουν στο MEGA και περιμένουν να δουν αν η σειρά συνεχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές για να αποφασίσουν να δώσουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν… καθυστερώντας ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις στην ιστορία.

Άλλωστε με τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο είναι σημαντικό για το MEGA να κρατήσει εν ενεργεία για τη μάχη της τηλεθέασης ένα δυνατό «όπλο», όπως έχει αποδειχτεί ότι είναι το «Κάτω Παρτάλι»,  ώστε να κερδίσει όσο μεγαλύτερο κομμάτι γίνεται από τη… συρρικνωμένη διαφημιστική πίττα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε