Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… κόψιμο στους «Συμμαθητές»!

Το… κόψιμο στους «Συμμαθητές»!

Είναι από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και μάλιστα «Made in Greece», αφού ναι μεν βασίστηκε σε ξένο σενάριο, αλλά η επιτυχία της έκανε τα στελέχη του ΑΝΤ1 να ζητήσουν και να πάρουν άδεια από την ξένη εταιρεία παραγωγής να συνεχίσουν την ιστορία αλά ελληνικά!

Έτσι λοιπόν δια χειρός Γιώργου Φειδά οι «Συμμαθητές» συνεχίζουν να κερδίζουν για τρίτη σεζόν το τηλεοπτικό κοινό αποδεικνύοντας ότι ήταν σωστή την επιλογή του σταθμού να τους κρατήσει στον αέρα και να μην τους «κόψει» όταν ολοκληρώθηκε η ιστορία του πρωτότυπου σεναρίου της αργεντίνικης σειράς «Graduados». Η σειρά συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και πριν από λίγες ημέρες οι συντελεστές βρήκαν την ευκαιρία να το… γιορτάσουν κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Επειδή όμως οι «Συμμαθητές», μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, είναι πολλοί, η παραγωγή φρόντισε να κόψει δύο πίτες. Τη μία βασιλόπιτα έκοψε η Executive Producer της σειράς Αγλαΐα Λάτσιου και τη δεύτερη ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος.

Κερδισμένοι, ή μάλλον κερδισμένες, ήταν δύο γυναίκες που εργάζονται πίσω από τις κάμερες, η συντονίστρια προγράμματος Ηρώ Γάλλου και η σκηνογράφος πλατό Λουκία Χατζέλου. Το παρτάκι κράτησε αρκετή ώρα αφού με το κόψιμο της βασιλόπιτας δόθηκε η ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους οι συντελεστές που ναι μεν εργάζονται στην ίδια σειρά, αλλά μπορεί να μην συναντιούνται αφού για τις ανάγκες της εργάζονται καθημερινά τρία συνεργεία σε διαφορετικά μέρη…!

Και ήταν πολύ λογικό που όλοι πέρασαν καλά, αφού εργάζονται σε μία πολύ καλή καθημερινή σειρά που συνεχίζει για τρίτη σεζόν να κερδίζει δικαιολογημένα τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε