Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… λίφτινγκ «έφαγε» τη Σπυροπούλου

Το… λίφτινγκ «έφαγε» τη Σπυροπούλου

Αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές και… λίφτινγκ στο πρόγραμμα, μπας και ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασής που εισπράττει ο ALPHA τα σαββατοκύριακα.

 Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι της Κάντζας τις καθημερινές σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, έχοντας εντάξει στο prime time του τις ελληνικές σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Το σόι σου», αλλά και εκπομπές όπως το «Πάμε Πακέτο» και «Φως στο τούνελ» που ανεβάζουν σημαντικά το μέσο όρο, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή του Λάκη Λαζόπουλου που έστω και μία φορά το μήνα συγκεντρώνει πλήθος τηλεθεατών στη συχνότητα του σταθμού.

Εκεί που ο ALPHA αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι τα σαββατοκύριακα που ναι μεν έχει στο prime time το «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό να ανεβάσει το μέσο όρο του σταθμού όταν η μέρα… ξεκινά με χαμηλές πτήσεις, αντίθετα με τις καθημερινές που ξεκινά με «Happy day».

Έτσι τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να κάνουν ένα… λίφτινγκ στο πρόγραμμά τους, «κόβοντας» από εκεί, «τραβώντας» κάτι άλλο, μπας και το «καινούργιο πρόσωπο» του σαββατοκύριακου κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η αλλαγή θα ξεκινήσει από το επόμενο σαββατοκύριακο, δηλαδή από τις 29 και 30 Νοεμβρίου με σκοπό το «λίφτινγκ» να γίνει κανονικά, όπως πρέπει. Επειδή μεγάλο πρόβλημα είναι οι χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αποφάσισαν το «κόψιμο» να ξεκινήσει από εκεί.

Φυσικά ούτε λόγος για να κοπεί η εκπομπή με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αποδεδειγμένα κάνει… πτήσεις εδάφους στους πίνακες τηλεθέασης. Απλά της «έκοψαν» μία ώρα, από την εκπομπή, «ανεβάζοντας» το δελτίο ειδήσεων να μεταδίδεται μία ώρα νωρίτερα και αμέσως μετά το Σάββατο να προβάλλεται η εκπομπή «Μαστορέματα», ενώ την Κυριακή η εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό». Το αν πετύχει το πείραμα αυτό και ανέβουν οι τηλεθεάσεις το «λίφτινγκ» στο πρόγραμμα και το «κόψιμο» μιας ώρας από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα αποδειχτεί σωστή κίνηση από τα στελέχη του ALPHA. Κι ίσως αυτό να… ήταν λογικό να φέρει κι άλλες αλλαγές στην εκπομπή, κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να γίνει την τρέχουσα σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε