Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το «Master Chef Junior» έφαγε… πακέτο!

Το «Master Chef Junior» έφαγε… πακέτο!

Δεύτερη μέρα προβολής χθες για το «Master Chef Junior». Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν και η… καλύτερή του!

Ο λόγος; Το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA κοντραρίστηκε με την εκπομπή «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τελικά… έφαγε πακέτο αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν την εκπομπή του ALPHA.

Συγκεκριμένα οι δύο εκπομπές κοντραρίστηκαν από τις 22:09 που ξεκίνησε να προβάλλεται το «Master Chef Junior» μέχρι τις 22:58 που ολοκληρώθηκε το «Πάμε πακέτο». Σε αυτά τα τρία τέταρτα μάχης, δηλαδή από τις 22:15 έως τις 23:00, το «Πάμε πακέτο σημείωσε μέσο όρο 30,4 στο γενικό σύνολο ενώ το «Master Chef Junior» 27,5.

Όσο για τους καθαρούς μέσους όρους των δύο εκπομπών να σημειώσουμε ότι η εκπομπή του ALPHA έκανε 30,4 στο γενικό σύνολο και 18,5 στο δυναμικό κοινό ενώ το ριάλιτι του MEGA 28,2 και 39,5 αντίστοιχα. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Black out» που πρόβαλλε χθες ο ΑΝΤ1 σε επανάληψη με το επεισόδιο που συμμετείχαν celebrities, σημείωσε 10,6 στο γενικό σύνολο και 15 στο δυναμικό κοινό.

Επίσης, αξίζει για ακόμα μία φορά να επισημάνουμε το πόσο καλοστημένο είναι το «Master Chef Junior» με τους λιλιπούτειους σεφ να μας εντυπωσιάζουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε