Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το MEGA ατενίζει το μέλλον… συγκρατημένα αισιόδοξα!

Το MEGA ατενίζει το μέλλον… συγκρατημένα αισιόδοξα!

Πολύ μελάνι, έχει χυθεί το τελευταίο διάστημα για τις εξελίξεις στο MEGA.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, επηρέασαν και τον πρώτο σε τηλεθέαση σταθμό της χώρας, που αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει πληγεί, όπως εκτιμούν πολλοί, το κύρος του. Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες, τα στελέχη του Mega βλέπουν το μέλλον «συγκρατημένα» -όπως τονίζουν!- πιο αισιόδοξα.

Ο λόγος είναι ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε οι μέτοχοι της εταιρείας να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πραγματοποιηθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά δέκα εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, δόθηκαν ήδη κάποια από αυτά τα χρήματα, ώστε να καλυφθούν άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες του σταθμού. Επίσης, κάτι ακόμα που τους κάνει να είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι» είναι και το ότι όπως συζητήθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ, η απάντηση από τις τράπεζες από τις οποίες έχει ζητηθεί δάνειο, αναμένεται να είναι θετική. Αντίθετα με όσα λέγονται, ακόμα δεν έχει εγκριθεί επίσημα το δάνειο, αλλά ανεπίσημα φαίνεται να έχουν ενημερωθεί πως θα πραγματοποιηθεί η δανειοδότηση, επιτρέποντας έτσι στα στελέχη του σταθμού να μπορέσουν να προγραμματίσουν το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν!

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αναμένεται τις επόμενες μέρες να καλυφθεί μέρος των οφειλών του σταθμού προς εταιρείες παραγωγής και έτσι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση αλλά και να… αποκατασταθεί και η «πληγωμένη» εικόνα του σταθμού, που δικαιολογημένα βέβαια, έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» καθώς παραμένουν απλήρωτοι βασικοί συντελεστές των επιτυχιών του σταθμού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε