Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το MEGA «γιορτάζει» την πρωτιά στα δελτία του

Το MEGA «γιορτάζει» την πρωτιά στα δελτία του

Γιατί σε όλα τα κανάλια… στεναχωριούνται για τις χαμένες τηλεθεάσεις;

Την πρωτιά τον Οκτώβριο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων… γιορτάζει με δελτίο Τύπου το MEGA. Είναι αλήθεια πως με το συγκεκριμένο δελτίο το κανάλι της Μεσογείων τηρεί την… παράδοση, επισημοποιώντας κάθε μήνα την πρωτιά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και πολύ καλά κάνει, εδώ που τα λέμε, αφού είναι πρώτοι… με τη βούλα της AGB!

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, το καθημερινό (από Δευτέρα έως Παρασκευή) βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους με την Όλγα Τρέμη βρέθηκε 6 μονάδες μπροστά από το δεύτερο στην κατάταξη δελτίο του ALTER.

Εμείς όμως στο Newsit, το πήγαμε… μία μέτρηση παραπάνω και εκτός από τα στοιχεία που μας απόστειλε το MEGA, δημοσιεύουμε και συγκρίνουμε τις επιδόσεις των κεντρικών δελτίων του Οκτωβρίου με αυτές του Σεπτεμβρίου. Το αποτέλεσμα…; Πτωτική πορεία όλων των δελτίων. Τις περισσότερες απώλειες τηλεθεατών τις έχει υποστεί το δελτίο του ALTER με το Νίκο Χατζηνικολάου (2,3 μονάδες) ενώ τις λιγότερες τα δελτία του MEGA και του ΑΝΤ1 (0,8 μονάδες).
Και λογικά τώρα εσείς, θα αναρωτηθείτε: αφού όλα τα δελτία μέσα σε έναν μήνα έπεσαν… πού πήγαν οι τηλεθεάσεις, οέο;

Ψάξτε, ψάξτε και θα το βρείτε! Ή… θα ψηθείτε! Ε, σαφώς τώρα και σας βοηθήσαμε! Όπως πολύ σωστά θα καταλάβατε, τις απώλειες (τουτέστιν τα νούμερα τηλεθέασης) των δελτίων τις συγκέντρωσε (και τις προκάλεσε!) η εκπομπή «Κάτι ψήνεται» που προβάλλεται στον ALPHA καθημερινά απέναντι από τα περισσότερα δελτία ειδήσεων.

Στον παρακάτω πίνακα λοιπόν μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις των δελτίων από Δευτέρα έως Παρασκευή για τους μήνες Οκτώβριο και Σεπτέμβριο καθώς και τι απώλειες έχει υποστεί κάθε ένα από αυτά.

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ από Δευτέρα
έως Παρασκευή
Μέσος Όρος Οκτωβρίου Μέσος Όρος Σεπτεμβρίου Διαφορά
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 24,7 25,5 -0,8
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 18,7 21 -2,3
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 12,6 13,4 -0,8
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,8 13,6 -1,8
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 9,7 11,7 -2
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 3,3 4,9 -1,6

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε