Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το MEGA ποντάρει στον Αρναούτογλου και στο «Money Drop»

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό με το «Money Drop». Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το MEGA αποφάσισε να διακόψει πρόωρα το τηλεπαιχνίδι με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων είναι πολύ ευχαριστημένα από το τηλεπαιχνίδι και από τη συνεργασία τους με τον παρουσιαστή. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι αυτό που αναφέρεται συνεχώς στις συσκέψεις του MEGA είναι ότι το τηλεπαιχνίδι καταφέρνει σε μία πολύ δύσκολη μέρα και ώρα προβολής να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Σάββατο το «Money Drop» έκανε μέσο όρο 32 στο γενικό σύνολο (και 27,5 στο δυναμικό κοινό) ενώ την ίδια ώρα όλα τα υπόλοιπα προγράμματα (πλην της ξένης ταινίας στο STAR) σημείωσαν μονοψήφιους μέσους όρους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από ενάμιση μήνα περίπου που αποφασίστηκε η μετατροπή του live σε μαγνητοσκοπημένο τα στελέχη του MEGA μαζί με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν τον αριθμών των επεισοδίων που θα μαγνητοσκοπηθούν και που ήταν ο ίδιος ακριβώς αριθμός με αυτόν των live. Κάτι που αποδεικνύει επίσης το ότι το κανάλι της Μεσογείων δεν αποφάσισε να διακόψει πρόωρα το τηλεπαιχνίδι.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα MEGA και Αρναούτογλου πραγματοποιούν συνεχείς επαφές για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν κι από αυτές θα εξαρτηθεί αν ο παρουσιαστής παραμείνει στο κανάλι της Μεσογείων ή θα… μετακομίσει προς Μαρούσι.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε