Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το MEGA βάζει τέλος στα σενάρια αντικατάστασης της Τρέμη

 Διαψεύδουν τις φήμες για αντικατάστασή της με έμμεσο τρόπο.

Τις τελευταίες μέρες όλο και φούντωναν οι φήμες αλλά και τα δημοσιεύματα  που ήθελαν να αντικατασταθεί η Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στη… σφαίρα της παραφιλολογίας ακουγόταν και γραφόταν ότι μέτοχοι του «Μεγάλου Καναλιού» είχαν ζητήσει την αντικατάσταση της δημοσιογράφου ενώ μάλιστα κάποιοι, προχωρούσαν ακόμα πιο πέρα, ανακοινώνοντας ακόμα και το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της.

Στο Newsit μείναμε εκτός όλων αυτών των σεναρίων και δεν αναφερθήκαμε καν σε όλη αυτή την παραφιλολογία γιατί γνωρίζαμε πολύ καλά πως δεν υπήρχε καμία δόση αλήθειας. Τα σενάρια όμως, φούντωσαν τόσο πολύ που ανάγκασαν το ίδιο το MEGA να πάρει θέση και να ανακοινώσει αρκετά καθυστερημένα τις ανανεώσεις των συμβολαίων της Όλγας Τρέμη και των υπόλοιπων συντελεστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους.

Και λέμε «καθυστερημένα» γιατί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Γιώργος Οικονομέας ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους πριν φύγουν για διακοπές. Τότε δεν υπήρχε κανένας λόγος για επίσημη ανακοίνωση από το MEGA αφού δεν υπήρχαν σενάρια. Άλλωστε, τέτοιου είδους ανακοινώσεις (για ανανέωση συμβολαίων) δεν είναι συνηθισμένη τακτική από το κανάλι της Μεσογείων. Είναι φανερό όμως, πως… αναγκάστηκαν να εκδώσουν την ανακοίνωση για να αποκαταστήσουν τα στελέχη του δελτίου τους και με έμμεσο τρόπο να βάλουν τέλος στη σεναριολογία.

Συγκεκριμένα λοιπόν η ανακοίνωση του MEGA αναφέρει ότι:

«οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Γιώργος Οικονομέας, με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για τα επόμενα δύο χρόνια και θα συνεχίσουν να ενισχύουν με την παρουσία τους το δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του MEGA.»

Και για να μην δημιουργηθούν καινούργιες φήμες και σενάρια πως «θα φάνε τον Καμπουράκη» και γι’ αυτό δεν τον αναφέρουν, να επισημάνουμε ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης ανανέωσε πέρυσι για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με το MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε