Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το μήνυμα (;) του Λάκη Λαζόπουλου

Το μήνυμα (;) του Λάκη Λαζόπουλου

Αλλάζει «αφεντικά» ο ALPHA; «Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» θα μπορούσε να είναι το μότο της ζωής του Λάκη Λαζόπουλου που δεν αφήνει ποτέ να πέσει τίποτα κάτω! Χθες, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» ήταν το τελευταίο της σεζόν.

 Αν και με όσα είπε ίσως χρειαστεί να επιστρέψει λόγω… έκτακτης επικαιρότητας!

Με τον τρόπο αυτό ο Λαζόπουλος «απείλησε» -αυτούς που πρέπει να φοβούνται- ότι θα παραμείνει στις επάλξεις και αν χρειαστεί θα επιστρέψει και… σάτιρα που τους έφαγε! Ο Λάκης όμως, πέταξε τα καρφιά του και για την αγορά του ALPHA, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: 

«Στο τελευταίο, τελευταίο “Αλ τσαντίρι” της χρονιάς. Δεν ξέρω, ίσως χρειαστεί να τα πούμε μες το καλοκαίρι. Ίσως κανονικά από τον Σεπτέμβριο. Διαβάζω ότι μπορεί να πουληθεί ο ALPHA. Δεν ξέρω πόσα αφεντικά θα χρειαστεί να αλλάξω. Ας με λυπηθεί ο Θεός. Να δούμε…! Γιατί καμιά φορά τα κανάλια αγοράζονται για να μείνουν άνθρωποι και καμιά φορά αγοράζονται για να φύγουν οι άνθρωποι».

Μπορεί λοιπόν ο ALPHA να διέψευσε στο Newsit τις πληροφορίες μας για  την πώλησή του αλλά φαίνεται ότι δεν έκανε το ίδιο στον Λαζόπουλο ή και ο ίδιος ο Λάκης, όπως κι εμείς, διατηρεί επιφυλάξεις!

Πάντως, στο… άσχετο (;) να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος RTL, στον οποίο ανήκει η πλειοψηφία των μετοχών του ALPHA MEDIA GROUP πουλά στη Μεγάλη Βρετανία το «CHANNEL FIVE». Και οι πηγές μας επιμένουν ότι έπεται και συνέχεια…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε