Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Το… μπάχαλο της Eurovision

Το… μπάχαλο της Eurovision

Η Ρίκα Βαγιάννη θα είναι η παρουσιάστρια… όταν γίνει ο διαγωνισμός!

Μπορεί να απομένουν μόνο τέσσερις μήνες από το φετινό φεστιβάλ της Γιουροβίζιον αλλά η ΕΡΤ που έχει –ως είθισται- αναλάβει το διαγωνισμό για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φεστιβάλ, κινείται σε αργούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί… μπάχαλο!

Και μπορεί η λέξη να ηχεί… άσχημα αλλά αποδεικνύεται περίτρανα αφού πολλά πράγματα παραμένουν στον αέρα. Όπως για παράδειγμα, η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Στο επίσημο site λοιπόν της κρατικής τηλεόρασης, βλέπουμε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 10η Μαρτίου. Χαρακτηριστικά μάλιστα, στο site –μέχρι αυτή τη στιγμή- αναγράφεται ότι: «Τα τραγούδια θα παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό στις 10 Μαρτίου». Μόνο που οι έλληνες συμμετέχοντες, όπως και οι φίλοι του θεσμού της Γιουροβίζιον, οι λεγόμενοι “Euro fan”, έχουν ενημερωθεί ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Επίσης όμως, κανείς δεν γνωρίζει –ακόμη!- το πού θα γίνει ο διαγωνισμός! Άλλοι λένε ότι θα γίνει σε κάποιο από τα στούντιο της ΕΡΤ, ενώ σε άλλους –όπως μάλιστα και σε κάποιους από τους υποψήφιους- λένε ότι θα ενημερωθούν σύντομα για το στούντιο που… ίσως να είναι ένα μεγάλο εξωτερικό στούντιο!

Επίσης, το… μπάχαλο (νομίζω ότι έχουμε υποστηρίξει τη λέξη, οπότε μπορούμε δίκαια να την χρησιμοποιούμε!) συνεχίζεται και με τα γυρίσματα των υποψήφιων τραγουδιών, ενόψει της παρουσίασής τους. Κι εκεί ακριβώς είναι που φαίνεται ότι στην ΕΡΤ δεν κινούνται με γνώμονα την… οικονομία! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα μέχρι τις αρχές Μαρτίου να αλλάξουν ό,τι θέλουν στα τραγούδια τους (δηλαδή στη μουσική και στους στίχους) ενώ όμως τα τραγούδια έχουν αρχίσει ήδη να μαγνητοσκοπούνται και να γίνονται video clip, ενόψει της παρουσίασής τους. Έχουν λοιπόν το… δικαίωμα αν αλλάξουν κάτι, τότε να ξαναγυρίσουν τα κομμάτια τους. Κάτι που, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, ανεβάζει το κόστος παραγωγής.

Τέλος, αλλά επίσης αξιοσημείωτο είναι το ότι στην ΕΡΤ δεν μπορούν να βρουν παρουσιαστή για τη βραδιά του τελικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στελέχη της κρατικής τηλεόρασης είχαν –και συνεχίζουν να έχουν- επαφές με αρκετά πρόσωπα για την παρουσίαση της βραδιάς, τα οποία όμως δεν δέχονται να αναλάβουν την παρουσίαση. Έτσι, επικρατέστερη μέχρι στιγμής, για την παρουσίαση είναι η Ρίκα Βαγιάννη που ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Αλλά είναι σαφές ότι πρώτα απ’ όλα, πρέπει να βρουν το πότε και πού θα γίνει η παρουσίαση και μετά να αναζητήσουν το ποιος θα την κάνει.

Περισσότερες πληροφορίες όμως αλλά και αποκαλύψεις για τα υποψήφια τραγούδια, σύντομα στο Newsit!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε