Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το μυστήριο με την “Εθνική” του Καπουτζίδη

Το μυστήριο με την “Εθνική” του Καπουτζίδη

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με καινούργια σειρά. Μετά την επιτυχία των «Σαββατογεννημένων» και «Στο παρά πέντε» το MEGA θα ξεκινήσει από τον Τρίτη 13 Ιανουαρίου να προβάλλει την καινούρια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Εδώ και καιρό μάλιστα το κανάλι προβάλλει το τρέιλερ και ομολογουμένως υπάρχει ένα… μυστήριο για το τι ακριβώς θέλει να πει ο δημιουργός του με το τρέιλερ. Σε αυτό βλέπουμε μια ομάδα παιδιών να παίζουν μπάλα, ενώ όταν αυτή πέφτει στα χέρια των ηθοποιών τη δίνουν η μία στην άλλη, καταλήγοντας τελικά στον Καπουτζίδη που την πετάει και δίνει ένα… περίεργο αντικείμενο στα παιδιά που ξεσπάνε σε γέλια.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι αυτό το «περίεργο» αντικείμενο είναι μία μπάλα του κέρλινγκ (curling) και πρόκειται για ένα ολυμπιακό άθλημα. Το ιδιαίτερο αυτό άθλημα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στη χώρα μας είναι ομαδικό και παίζεται από δύο τετραμελείς ομάδες με σκοπό να φέρουν όσες περισσότερες μπάλες μπορούν στο κέντρο του γηπέδου.

Η κάθε μπάλα είναι μία βαριά πέτρα με λεία επιφάνεια από γρανίτη που γλιστρά στον πάγο και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, καθώς δύο από τους παίκτες κρατούν σκούπες και προσπαθούν να λειαίνουν τον πάγο για να ολισθαίνει καλύτερα η πέτρινη μπάλα.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη θα ασχολείται με αυτό το άθλημα που πολλοί το χαρακτηρίζουν ως «σκάκι στον πάγο», καθώς είναι περίπλοκο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα.

Οι ηρωίδες της σειράς λοιπόν που υποδύονται οι Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη και Μαρκέλλα Σαββίδου είναι η ομάδα που θα ενωθεί και θα προσπαθεί να κερδίσει τους αντιπάλους της, εντός… και εκτός πάγου. Πολλά από τα γυρίσματα μάλιστα γίνονται με τους ηθοποιούς πάνω στον πάγο, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι για ακόμα μία φορά οι τηλεθεατές θα… ζεσταθούν από την καινούργια κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε