Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το newsit.gr στα γυρίσματα για τον ελληνικό τελικό της Eurovision [pics]

Το newsit.gr στα γυρίσματα για τον ελληνικό τελικό της Eurovision [pics]

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται στην Οδησσό γυρίσματα για τα βίντεο κλιπ των τριών τραγουδιών που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος για να ψηφίσει και να αποφασίσει ο κόσμος στον ελληνικό τελικό ποιο θα τραγουδήσει η Demy στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Αποστολή στην Οδησσό: Γρηγόρης Μελάς

Όπως έχουμε γράψει πρώτα μέσα από το Newsit.gr ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 6 Μαρτίου και γυρίσματα για τα τρία βίντεο κλιπ που θα παρουσιαστούν θα γίνουν στην Ελλάδα, αλλά και στη Οδησσό. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού ο διαγωνισμός φέτος θα γίνει στην Ουκρανία, ενώ είναι γνωστοί οι ιστορικοί δεσμοί της Οδησσού με την Ελλάδα.

Το Newsit.gr καλύπτει την ελληνική αποστολή που ξεκίνησε χθες από την Αθήνα και με ενδιάμεσο σταθμό στο Κίεβο θα έφτανε το βράδυ στην Οδησσό. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες όμως που επικρατούσαν χθες στην Οδησσό δεν επέτρεψαν στο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κι η ελληνική αποστολή να προσγειωθεί και έτσι επέστρεψε στο Κίεβο. Αν και ο χρόνος των γυρισμάτων ήταν πολύ περιορισμένος λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων της Demy, που πρέπει Τετάρτη να είναι Αθήνα αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Mama mia”, κανείς δεν παραπονέθηκε.

Έτσι, μετά από επαφές αρχικά με τις “Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη” αποφασίστηκε να ματαιωθεί η παράσταση της Τετάρτης ώστε να μείνουν μία ακόμα μέρα στην Οδησσό για να γίνουν όλα τα απαραίτητα γυρίσματα. Με τη σημαντική βοήθεια του Ιδρύματος Μπούμπουρα “Οδησσός” που δραστηριοποιείται έντονα στην Οδησσό μέσα από το πολιτιστικό αλλά και φιλανθρωπικό του ρόλο, η ελληνική αποστολή ταξίδεψε σήμερα το πρωί από το Κίεβο στην Οδησσό και οι μηχανές έπιασαν δουλειά. Όπως βλέπετε από τις αποκλειστικές φωτογραφίες τα γυρίσματα γίνονται με εντατικό ρυθμό με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. 

Τα πλάνα από τα γυρίσματα στην Οδησσό θα χρησιμοποιηθούν για το “ντύσιμο” και των τριών υποψήφιων τραγουδιών του Δημήτρη Κοντόπουλου. 

Τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε εσωτερικούς που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία και νόημα για τα τρία τραγούδια που έχουν κοινό σημείο αναφοράς, την αγάπη. 

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι παρά τα καιρικά εμπόδια η Demy παραμένει κεφάτη και δεν παραπονιέται για τα πολύωρα γυρίσματα, αποδεικνύοντας τη θετική ματιά και στάση της αλλά και τη χαρά της που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε